reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

hej:) a ja Wam powiem że zaczynam sie przerażac rozmiarami brzuszka, nie wiem czy ta mała bedzie taka duża czy mnie sie tylko wydaje, ale coraz bardziej się martwie tymi kg na plusie jak ja to zrzuce....:((

reklama
Bardzo ładne, zgrabne i szczęsliwe brzusie prezentujecie :) moze w końcu i ja się odważę ;) ja wstanę to postaram sie jakąś fotke pstryknąć i wstawić .

ja też idę 3-marca na podglądanie dzidziusia. Może wtedy wreszcie się dowiem o płeć :)

Oleśka w końcu Ci się należy, zebyś poznała płeć:tak: chociaż i tak przeczucie już masz :-)

Chrupcia, moje kociaki robią podobnie, tylko nie za bardzo im pozwalam, bo są za ciężkie:-D
dziewczyny brzuszki fajowe i zgadzam się,że żadna nie wygląda jak słonica:no: każdej poszło tylko w brzuszek no i pewnie w piersi :-D

ja się dziś mierzyłam, to w udo poszło mi 2 cm, w biodra sporo bo aż 7 cm:szok: ale łydki, czy kostki, czy nawet mój mały biceps:sorry2: są takie same:-)

reklama
heh - dziewczyno... mini, mini szczuplusia to chyba jesteś Ty sądząc po zdjęciach. Ja się umiem ładnie ustawić:)
A mam 177 i obecnie 74,5kg na liczniku. No i majty ostatnio zakupiłam w rozmiarze 42 he, he. Taka ze mnie drobinka :))))

Ale czuje się świetnie i nieskromnie sadzę, że faktycznie bardzo ładnie się w ciąży prezentuję:)
Jak i cała reszta mam, która nam się tu pokazywała :)
Odpowiedni ciuszek, uśmiech i wszyscy się nami zachwycają!

Potwierdzam, że wyżej wymieniona na żywca prezentuje się extra!!:tak: (nie tylko w TV;-):-p)

Do góry