reklama
M
martika311
Gość
Teraz dziewczyny będziemy mieć same dołki bo ta waga jest dobijaca:-(
U mnie zaczyna się 27 tydzień. Nazbierałam już 9 kg (wyjściowe 61 kg). Proszę dajcie znać ile jeszcze może być. Teraz dzidzia waży jakieś 800 - 900 g, więc jej przybędzie jakieś 2,5 kg, a mi???
jeszcze jakies 6 - 7 kg - ale przeciez to wszystko zależy... nie przejmuj sie tym...
zrzucisz po porodzie.
Wampi - fajny brzuszek - troche go juz widać...
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Niestety ja nie wiem ile waże nie mam wagi:-(ale w pasie tzn na wysokości pępka już jest 88cm:-)...muszę poczekać do następnej wizyty żeby sprawdzić ile mnie przybyło.
a z iloma cm zaczynałaś??Niestety ja nie wiem ile waże nie mam wagi:-(ale w pasie tzn na wysokości pępka już jest 88cm:-)...muszę poczekać do następnej wizyty żeby sprawdzić ile mnie przybyło.
bo widzę, że chyba podobnie idziemy:-)
M
martika311
Gość
Dziewczyny źle napisałam mam od początku ciąży 6 na plusie nie 7
Przestałam jeść słodycze, ze względu na nawracające infekcje bakteryjne, obok antybiotyków, które muszę brać, jest to ponoć naturalna metoda zwalczania tego dziadostwa. Tak więc mam nadzieję, że tempo tycia się zmniejszy...
Przy poprzedniej ciąży miałam +17 kg. W 3 miesiące wszystko straciłam, tak więc mam nadzieję, że i tym razem na długo z kilogramami nie zostanę.
Czy też macie takie doświadczenie, że karmienie piersią "wysysa" nadwagę?
Przy poprzedniej ciąży miałam +17 kg. W 3 miesiące wszystko straciłam, tak więc mam nadzieję, że i tym razem na długo z kilogramami nie zostanę.
Czy też macie takie doświadczenie, że karmienie piersią "wysysa" nadwagę?
reklama
natalia_lila
Fanka BB :)
To jest tak że jakos specjalnie chyba ich liczyć nie trzeba. Ważne żebyś wyczuwała ruchy dziecka w ciągu dnia.
Podziel się: