reklama
widzisz wszystkie ci mówiłyśmy, że coś nienormalnego z tym jest, że tak szybko tyłaś..lallala a ja się chwalę. Od 29 grudnia, czyli ponad miesiąc przytyłam tylko 1 kg:-).
W połowie grudnia przestałam brac leki na tarczycę i wzrost wagi się zahamował.
Jeszcze mnie przegonicie z tą wagą heh;-).
więc teraz luzik, a normalnie wszystko jesz jak wcześniej, czy uważasz na jedzenie??
estragon
mamusia synusia:P
nieee, normalnie jem, tak jak wcześniej. Pewnie gdyby nie te cholerne lekarstwa, to miałabym z 6-8 kg na plusie. A kiedy ja to zrzucę????
Po ciąży czeka mnie pewnie wycięcie tej tarczycy, leczenie astmy- sterydami- jak przed ciążą no i mam najprawdopodobniej hiperprolaktylemię, którą leczy się hormonami, czyli będę tyc i tyc i tyc.
Po ciąży czeka mnie pewnie wycięcie tej tarczycy, leczenie astmy- sterydami- jak przed ciążą no i mam najprawdopodobniej hiperprolaktylemię, którą leczy się hormonami, czyli będę tyc i tyc i tyc.
Ja przed ciążą ważyłam 51kg przy wzroście 167cm.
W następnych tygodniach schudłam do 48kg (ach te nudności )
Teraz jestem w 25 tygodniu i ważę 55,5kg. Niczego sobie nie odmawiam, ale nie wiem czy nie za mało ważę. Pozdrawiam
W następnych tygodniach schudłam do 48kg (ach te nudności )
Teraz jestem w 25 tygodniu i ważę 55,5kg. Niczego sobie nie odmawiam, ale nie wiem czy nie za mało ważę. Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
estragon musisz być dobrej mysli, moze nie będzie tak źlenieee, normalnie jem, tak jak wcześniej. Pewnie gdyby nie te cholerne lekarstwa, to miałabym z 6-8 kg na plusie. A kiedy ja to zrzucę????
Mnie lekarka poradziła zwracac uwagę na to co jem, tzn wszystko chude, zero tłuszczu i cukru. Czuje się jak jakiś spaślak, który musi się odchudzać
Aha kazała iść na to badanie z tą glukozą 75g:-(
bo może to wina cukrzycy-powiedziała
Aha kazała iść na to badanie z tą glukozą 75g:-(
bo może to wina cukrzycy-powiedziała
Glukozę pewnie, że trzeba sprawdzić ale ja bym się cukrzycą nie stresowała. U mnie waga w górę idzie cały czas (juz pow. 10 kg) ale lekarz nie widzi w tym nic niepokojącego. Taki mój urok (nie jem za dużo czy tłusto/słodko).Odżywiaj się zdrowo to i maluch będzie zdrowy a my będziemy mieć co robić (zrzucać ;-)) po porodzie :-)
reklama
Agnieszka77
Fanka BB :)
A mnie lekarz pochwalił za nieduzy przyrost wagowy Dziecko ma wagę ponad normę,więc ok:-)Ale ja pamietajac poprzedni przyrost wagi w ciązy pilnuje się i jest ok.Mam nadzieję,że tak zostanie:-)
Podziel się: