reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

malina brzuch masz jak z gazety dla mam - tam też pokazują same laski z równymi okrągłymi brzusiami i chudymi nogami bez grama obrzęków :-D
Ja na plusie w sumie 6 kilosów - myslałam że przybrałam więcej po świętach, ale wyszło że tylko 1kg- pewnie dlatego że więcej było obskakiwania gości niż jedzenia :tak:.

Kobito - ja mam na plusie już prawie 7kg!!!! i niby laska...ale fenk ju za pocieszenie :-)
a wczoraj na szkole rodzenia Pani gimnastyczka się zdziwiła, gdy powiedziałam, że jestem w 6. miesiącu - bo obstawiała 7 lub 8 !!!!!!!!!! Massssssaaaaaakra - nie mogę sie otrząsnąć z szoku do teraz, zakładam bardzo optymistycznie, że Pani się tylko zdawało...

reklama
Ja od początku ciąży przytyłam 4,5 kg a jestem w 23 tc :D Gdyby nie spory już brzuch to nikt by nie zgadł że w ciąży jestem :p

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki :-)
Dawno się nie odzywałam, bo muszę dokończyć moją pracę mgr, a został mi tylko miesiąc. Niestety forum BB strasznie wciąga ;-) Nie staram się nawet nadrabiać tego, co przegapiłam od początku stycznia...

A dziś wieczorem idę na usg połówkowe i mam nadzieję, że przy okazji dowiem się kto tam w środku mieszka :tak:

Pochwalę się w końcu moim brzuszkiem, bo w końcu coś widać! :-) Chociaż waga jak na razie tylko 1,5 kg na plusie...

Załączniki

• P1105254.JPG
    P1105254.JPG
    49,8 KB · Wyświetleń: 43
Cześć kobitki :-)
Dawno się nie odzywałam, bo muszę dokończyć moją pracę mgr, a został mi tylko miesiąc. Niestety forum BB strasznie wciąga ;-) Nie staram się nawet nadrabiać tego, co przegapiłam od początku stycznia...

A dziś wieczorem idę na usg połówkowe i mam nadzieję, że przy okazji dowiem się kto tam w środku mieszka :tak:

Pochwalę się w końcu moim brzuszkiem, bo w końcu coś widać! :-) Chociaż waga jak na razie tylko 1,5 kg na plusie...

Taki to ja miałam przy wzdęciach i bez ciąży :-D Ale w avatarze sobie niezły brzuchol wystawiłaś i ja Cię z takim właśnie kojarzyłam a tu zonk :-D:-D:-D:-D
W sumie fajnie masz- przynajmniej krócej będziesz miała obciążony kregosłup i nic po ciąży nie zostanie - jak maluch zdrowy to nic więcej nie potrzebne, zwłaszcza dodatkowe kg. :tak:

Ależ zgrabne brzucholki :-D:-D:-D
Ja dopiero w szkole rodzenia widzę,jak różne sa brzuszki,niektóre w 34 t.c. mają takie malutkie, a inne w 26 jakby zaraz rodzić miały.Te z małymi słuchają docinków, że "za mały,powinien być większy" te z dużymi "że bliźnięta chyba tam nosisz"....ludziom się nie dogodzi :-D:-D:-D

Dziewczyny ja po wizycie dzisiejszej od ostatniej wiztyty +3,5kg:szok:.... razem od początku + 9,5kg:szok::szok::szok::szok::szok:
jestem wielka.....
trudno po porodzie będzie kolejny cel......:baffled:

reklama
Dziewczyny ja po wizycie dzisiejszej od ostatniej wiztyty +3,5kg:szok:.... razem od początku + 9,5kg:szok::szok::szok::szok::szok:
jestem wielka.....
trudno po porodzie będzie kolejny cel......:baffled:

ja mam już 12 kg na plus i coraz mniej się tym przejmuje :cool: widocznie tyle potrzebuje. po ciąży będę się martwić o kg, najważniejsze że dzidzia jest zdrowa i ja też:-)

Do góry