reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Moj koloru pępek nie zmienił, ale jeszcze ze 3cm jak urosne w brzuszku, to w końcu sie z nim zrówna. A potem albo wyjdzie na zewnąrz, albo zostanie płaski.

reklama
malina brzuch masz jak z gazety dla mam - tam też pokazują same laski z równymi okrągłymi brzusiami i chudymi nogami bez grama obrzęków :-D
Ja na plusie w sumie 6 kilosów - myslałam że przybrałam więcej po świętach, ale wyszło że tylko 1kg- pewnie dlatego że więcej było obskakiwania gości niż jedzenia :tak:.

W temacie kreski - ja jeszcze nie zauważyłam, ale ponoć najczęściej wychodzi po 26 tyg. Więc chciałam zapytac czy nie wiecie przypadkiem czy tą krechę będzie można później opalać? Bo ona ponoc znika nawet kilka miesięcy po porodzie, a ja w lipcu wybieram się nad morze i nie chciałabym sobie tego utrwalić na amen w razie czego :baffled:. W necie nic nie mogę znaleźć na ten temat, ale może ktoś gdzieś czytał albo już obecne mamy mają wiedzę z własnego doświadczenia

U mnie też pępek brązowy się robi.Kreski mam dwie(brązowe)jedną pod pępkiem,druga nad;-) W trzecim miesiącu się pojawiły.Kreski znikną po porodzie.W poprzedniej ciązy też miałam i nie zostało po nich sladu.

W temacie kreski - ja jeszcze nie zauważyłam, ale ponoć najczęściej wychodzi po 26 tyg. Więc chciałam zapytac czy nie wiecie przypadkiem czy tą krechę będzie można później opalać? Bo ona ponoc znika nawet kilka miesięcy po porodzie, a ja w lipcu wybieram się nad morze i nie chciałabym sobie tego utrwalić na amen w razie czego :baffled:. W necie nic nie mogę znaleźć na ten temat, ale może ktoś gdzieś czytał albo już obecne mamy mają wiedzę z własnego doświadczenia
Mi zniknęła z tego co dobrze kojarzę 2 czy 3 miechy po porodzie i nie ma po niej śladu. Ale może u innych szybciej blednie.:tak:

reklama
Do góry