reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
Co do krechy, to mi właśnie lekarz tłumaczył, że to sprawka hormonów, a nie koloru włosów:tak:. Tak czy inaczej ja też jestem brunetką;-)

Hej dziewczynki,

Brzuchy rosną i rosną, wklejam swój sprzed tygodnia (ale aktualny bo nie zmienił sie do dziś rozmiarowo). Już jest naprawdę dużyyyy. Pociesza mnie fakt, ze na razie zero rozstępów, tfu tfu nie zapeszam, mam nadzieję, że już się nie pojawią. Co do kreski - jestem blondina ale jak na razie kreski nie ma

Załączniki

• 23tc6d_8.jpg
    23tc6d_8.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 45
U mnie kerska zaczyna być widoczna ale pępek zrobił mi się brązowy:baffled:.... i śmiesznie wygląda, ponoc to kwestia właśnie godpodarki hormonalnej.....

Malina świetny masz brzuszek:tak:

reklama
Do góry