postanowił zrzucic brzuszek zanim się córunia urodzi...hihih
Malinko, jak to córunia? Ja myślałam, że u ciebie chłopiec będzie? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
postanowił zrzucic brzuszek zanim się córunia urodzi...hihih
mam ponad 100 w pasie ...jak M. wróci to niech mi zrobi porządne zdjęcie to wstawię bo ręce mam za krótkieeee martyna straszyłaś, wcale nie jest taki wielki!!
wyobrażałam sobie, że większy :-)
za krótkie ręce he he..mam ponad 100 w pasie ...jak M. wróci to niech mi zrobi porządne zdjęcie to wstawię bo ręce mam za krótkie
moja koleżanka właśnie ma termin na styczeń i lada moment rodzi i wyglądamy prawie tak samoza krótkie ręce he he..
a ile ty byś chciała przy dwójce mieć?
ja mam jedno, pamiętasz jaka chuda, a już prawie 90 cm
bo są brzuchy i brzuchymoja koleżanka właśnie ma termin na styczeń i lada moment rodzi i wyglądamy prawie tak samo
no właśnie jeszcze 2 dni i w końcu mam usg...już prawie 4 tyg nie widziałam moich chłopakówbo są brzuchy i brzuchy
moze inne dziewczyny się wypowiedzą ile już mają w brzuszku, podejrzewam, że nie dużo mniej od Ciebie.. nie wkręcaj sobie. poza tym zobacz jakie duże te Twoje chłopaki :-)
wow to długo.. ja ostatnimi czasy bardzo często, bo 10 grudnia, 23 grudnia i 6 stycznia (2 usg w ciągu jednego dnia :-)) i teraz 14 go będę na wizycie :-)no właśnie jeszcze 2 dni i w końcu mam usg...już prawie 4 tyg nie widziałam moich chłopaków
ja widziałam 16 grudnia...teraz mam w poniedziałek usg połówkowe a w piętek 15.01 mam wizytę więc będę widziała ich 2 razy chyba że dr stwierdzi że wizyta bez usgwow to długo.. ja ostatnimi czasy bardzo często, bo 10 grudnia, 23 grudnia i 6 stycznia (2 usg w ciągu jednego dnia :-)) i teraz 14 go będę na wizycie :-)