hahaha brzmieć brzmi, ale wyglądać to nie wyglądaUuuuuu bejbe cóż za seksi laska się z ciebie robi ;-);-);-)
Trochę miłości dla siebie :-) Robię się bardzo kobieca, mam pięknie wyrzeźbione ramiona i piękna latynoską pupkę ;-);-);-)
Lepiej brzmi nie?
reklama
flintolinka
Fanka BB :)
ja przed ciążą, ważyłam 66 kg... no,ale całe szczęścia te kg widać z przodu hihi a nie w tyłachNo ja jestem troche wyższa od Ciebie. U mnie 177cm. A przed ciążą ważyłam 73kg, a teraz 78kg.
Po świętach chyba każda z nas ma co nie co więcej hihi ja sama 3 kg przytyłam hehe
malina29
Mama debiutująca
No własnie - TE Święta!!!!!! Cholercia - ja tez uważam, że te 6 kg jakie mam na plusie - to ze 2,5 to zasługa świąt!!!! a mogłam się tak nie obżerać...
a od świąt to już w ogóle nie przytyłam mam wrażenie.
a tak w ogóle to mi się wydaje, że jakoś równo w miare tyjemy - tak srednio około 5-6 kg? nie jest to chyba źle, wg poradników i artykułów, a no i ostatniego numeru "m jak mama" (własnei zaczęłąm kupować) w I trymestrze tyć się powinno około 2-3 kg, w II około 6, a w III około 5. Wychodziłoby na to, ze jednak II trym to okres największego tycia, w III jest podobie jak w II..
no no zobaaaczymy
ja na dzisiejszy obiadek zaplanowałam dania z parowaru - maż przyłączył się do zdrowej dietki :-) postanowił zrzucic brzuszek zanim się córunia urodzi...hihih
a od świąt to już w ogóle nie przytyłam mam wrażenie.
a tak w ogóle to mi się wydaje, że jakoś równo w miare tyjemy - tak srednio około 5-6 kg? nie jest to chyba źle, wg poradników i artykułów, a no i ostatniego numeru "m jak mama" (własnei zaczęłąm kupować) w I trymestrze tyć się powinno około 2-3 kg, w II około 6, a w III około 5. Wychodziłoby na to, ze jednak II trym to okres największego tycia, w III jest podobie jak w II..
no no zobaaaczymy
ja na dzisiejszy obiadek zaplanowałam dania z parowaru - maż przyłączył się do zdrowej dietki :-) postanowił zrzucic brzuszek zanim się córunia urodzi...hihih
Ostatnia edycja:
martyna222
udało się ! :)
Witam!
U mnie waga dziś rano ...i 13 kg do przodu...czyli ważą już 78 kg...nadal mi wychodzi 1 kg na tydzień do przodu...kurcze a brzuch wielki ... zaczyna widać że jest podwójny
U mnie waga dziś rano ...i 13 kg do przodu...czyli ważą już 78 kg...nadal mi wychodzi 1 kg na tydzień do przodu...kurcze a brzuch wielki ... zaczyna widać że jest podwójny
martyna222
czy jesteś pewna... bo jest naprawdę wielki ?martyna a może w końcu foto pokazesz bliźniaczanego brzuszka
jestem pewna, taki podwójny jest inny niż nasze pojedyncze:-)czy jesteś pewna... bo jest naprawdę wielki ?
reklama
martyna222
poczekaj idę po aparat...może mi się uda coś wstawićjestem pewna, taki podwójny jest inny niż nasze pojedyncze:-)
Podziel się: