reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Laseczka, że nie pogadasz. Widać, że nie tyjesz, ja mam bęben i ledwo się ruszam:tak::-(
no właśnie się dziś ważyłam, na plusie od początku mam 5, 5 kg
a jak patrze na siebie to tylko w brzuch idzie i trochę w piersi poszło z początku, a tak to noszę ciuchy sprzed ciązy. oczywiście w spodniach ciązowych jest mi dużo wygodniej :tak:
ale ogólnie powiem, że nie narzekam, czuję się nawet atrakcyjnie z tym brzuszkiem:tak:

reklama
Piekne macie brzuszki....
ja tez chodze w swoich spodniach sprzed ciazy, choc ciazowe rzeczywiscie sa wygodniejsze...
brzuszek zaczyna isc do gory, ale najlepsze jest to, ze wogole nie wstaje na siusiu w nocy (w przeciwienstwie do pierwszej ciazy)
mam nadzieje, ze omina tez mnie inne dolegliwosci ktore nekały mnie z Antosiem:
31 tc - przedwczesny porod (zahamowany szczesliwie)
36 tc - cholestaza
i wieczne skórcze od 20 tc...

narazie zeby nie zapeszac idzie mi calkiem niezle... trzymac kciuki.. Jak juz minie 30 tc to jakos mi bedzie lzej na sercu...

Dziewczyny super macie brzuszki i wogóle ładnie się prezentują...pozazdrościć:)
Ja siebie wogóle nie akceptuje,chyba to prawda co mówią że dziewczynki zabierają mamie urodę;)

0

Ja też się czasami zastanawiam co będzie za 3-4 miesiące bo mój brzusio też juz dużutki...
waszem brzuszki są przepiękne:-)

dzisiaj po raz pierwszy ubrałam nową kurtkę... taką odcinaną pod biustem i od razu wszyscy w szoku że jestem w ciąży... bo sąsiedzi w bloku nic nie wiedzieli:-)

to i ja sie pochwale swoim brzuchem;-)

Załączniki

• zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry