reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

Fajne macie brzuszki :-)

Mój powoli też rośnie. Jeszcze nie dobiłam do 90 cm, ale to tylko kwestia czasu. Jakieś 3, 4 cm i będzie.
Waga jakoś zwolniła. Tzn. jak byłam w szpitalu, to troszkę schudłam, ale nie jakoś drastycznie, może z 1 kg góra, więc znowu mam 10 kg do przodu i od kilku dni się to utrzymuje. Ale chyba i jem mniej, bo mniej się ruszam, to tyle nie potrzebuję ;-)

reklama
hee mam 170 cm i metry w obwodzie, tzn po metrze:) haha 99/99/99 do tego 9 kg więcej.. same dziewiątki..:-D
jeszcze tylko wigilia i koniec z wagą:-) w styczniu mam sesje, oraz SR. Do tego w lutym zakupy ... boje się wigilii bo jadę do teściów i wiem, że ciągle będę się czuła jak beczułka :tak:
Szybko to minie, a ja już chcę kąpać małą:)

ja 105 cm i 6 kg na plusie .o dziwo ostatnio czuje się lżejsza/chudsza niż miesiąc temu :-p:zawstydzona/y: nawet czuje się bardziej atrakcyjniejsza dla M hehe:-D

Witam wszystkich;)
A powiedzcie jak tam wasze samopoczucie, esz... bo u mnie przez tą pogode nie najlepiej, a jeszcze to ze samopoczucie jest nienajlepsze spowodowane tym moim wygladem, a jeszcze jak człowiek wyjdzie na spacer to ludzie jakos dziwnie sie patrza jak bym była inna, esz.. dobrze czas napisac co sie czuje, ale u mnie dzis słoneczko za oknem u mnie wiec trzeba z tego skorzystac pozdrawiam:)

reklama
Witam wszystkich;)
A powiedzcie jak tam wasze samopoczucie, esz... bo u mnie przez tą pogode nie najlepiej, a jeszcze to ze samopoczucie jest nienajlepsze spowodowane tym moim wygladem, a jeszcze jak człowiek wyjdzie na spacer to ludzie jakos dziwnie sie patrza jak bym była inna

powiem Tobie, że ja z dumą reprezentuję mój brzuszek i mam to gdzieś czy ktoś patrzy na to jakoś dziwnie czy nie.
Najważniejsze, że ja czuję się świetnie z moją ciążą.
Ostanio szłam do lekarza i jakiś dzieciak ze szkolnego okna krzyczał za mną: "eeeeejjj czarna! Ejjjj ciężarna" :wściekła/y:
Nie ukrywam, że może na początku zrobiło mi się troszkę dziwnie, ale złapałam ręką za brzuszek i uśmiechnęłam się sama do siebie
Mam to gdzieś ;) no fakt, jestem ciężarna, ale i jestem z tego powodu baaardzo dumna :tak:

Do góry