reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

Ja już mam tak 1-1,5kg na plusie;-) zobaczymy jak będzie dalej. Mam nadzieję, że za dużo kilogramów mi nie dojdzie, ale to czas pokaże:-)

reklama
to ja mam chyba bliźniaki albo trojaczki hihi bo przytylam 2,5kg a tu 11tc :p biust z B na D skoczył, biodra mam szersze o 1cm, na początku ciąży ważyłam 56kg przy wzroście 164cm, ale przez 6 do 8 tyg mialam okropne mdlosci i wszystko lądowalo spowrotem, także waga troche skakała z kg, teraz mdlosci minely, za to sennosc dopadla, spalabym caly czas, tylko na posilki wstac, wiec chyba stad te 2,5 kg na plusie :p

hey
ja przytyłam 2 kg -12 tc.obecnie schudłam 1 kg ponieważ przed weselem nie mam chwili wytchnienia i ciągle biegam za czymś lub spędzam godziny w aucie dopilnowując jakieś pierdoły
mam nadzieje że nie przytyje jakos dużo a jesli to nastąpi to że ta waga to będzie dzieciaczek itp a nie tłuszcz ;-)

13tc +3dni a na wadze plus 0,5 kg :) Do 20 tyg ponoć moge spokojnie wrzucić jeszcze półtora. Strasznie mało, biorąc pod uwagę, że od tygodnia WRESZCIE jedzenie zaczęło mi na nowo smakować.
Biust z B na duże C, brzuszek wydęło - zaparcia i brak ćwiczeń. W efekcie spodnie ciążowe poszły w ruch.

Ja jestem w 16 tygodniu i z dnia na dzień widze jak mój brzuszek rośnie teraz z utęsknieniem czekam na pierwsze ruchy mojego Kubusia

Zdjęcie0073888.jpg

reklama
Ja jestem w 16 tygodniu i z dnia na dzień widze jak mój brzuszek rośnie teraz z utęsknieniem czekam na pierwsze ruchy mojego Kubusia

Zobacz załącznik 273637

asiaaa super brzusio, już rośnie powolutku :-) i te ruchy to już niebawem :-)

ja mam zdjecie z dzis, 14t1d :-) i czekamy na wasze :) coby mieć porównanie niedługo :happy:

Załączniki

• 14tc1d 12.0810.jpg
    14tc1d 12.0810.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 88
Do góry