reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
No kurczę jest jest :-)
a poza tym zdjęcia mnie wychudzaja!
Wyszłam jak jakiś szczypior a ogólnie zdrowo wygladam :-) ale płaski brzuch to zawsze miałam, bo zazwyczaj regularnie ćwiczyłam wtedy brzuszek ładnie się trzyma

Dokładnie, Sonia to chyba coś w opcjach aparatu najwidoczniej poprzestawiała i zamiast uwypuklić to się wklęsło :)

U mnie już widać, piłka koszykowa, spodni nie dopinam, getry pod brzuchem no i nakupiłam dziś majtek reform, coby nic nie cisnęło :angry:

Sonia, ale chudzinka z Ciebie:-) Ale lekko zaokrąglony brzuszek jest:tak:
Ja w końcu jak znajdę chwilę to zrobię fotkę i też wkleję, bo już dawno nie robiłam;-)

Na którym wątku w końcu wklejamy zdjęcia swoich brzucholków? Bo już się troszkę pogubiłam....Nie lepiej by były wszystkie one w jednym miejscu?
Do ustalenia :)

Hej
A ja jestem w 13tym a dopiero lekko sie powiekszyl..tak jakbym sobie poprostu dobrze pojadla hehe
A podobno w drugiej ciazy szybciej rosnie.
Kupujecie ciazowe ciuchy ?
Ja w poprzedniej ciazy mialam jedynie ciazowe spodnie bo tyle jest pieknych tunikowych bluzeczek i sukieneczek
upietych pod biustem i luznych na dole (upiekszajacych figure) ze az szkoda kasy na te drogie ciazowe ubrania.
Narazie jeszcze dopinam dzinsy ale wole chodzic w getrach.

Hej
A ja jestem w 13tym a dopiero lekko sie powiekszyl..tak jakbym sobie poprostu dobrze pojadla hehe
A podobno w drugiej ciazy szybciej rosnie.
Kupujecie ciazowe ciuchy ?
Ja w poprzedniej ciazy mialam jedynie ciazowe spodnie bo tyle jest pieknych tunikowych bluzeczek i sukieneczek
upietych pod biustem i luznych na dole (upiekszajacych figure) ze az szkoda kasy na te drogie ciazowe ubrania.
Narazie jeszcze dopinam dzinsy ale wole chodzic w getrach.

Ja póki co dresy sobie funduje albo leginsy, żeby nie uciskały brzucha, bo czuje sie dość niekomfortowo :) Generalnie rozglądam się po all i tam czegoś poszukam bo w fajnych cenach można dorwać dobrego ciuszka :) Jedyny większy zakup na chwilę obecną to płaszcz zimowy albo kurtka, ale to jeszcze o tym nie myślę :)

A brzuch chyba mam dość spory zważywszy, że to 11 tc, widzę, że mi się przytyło, zresztą...z powietrza tego nie złapałam :D

reklama
Hej dziewczyny. U mnie podobnie jak u sunshine79. Przed ciaza wazylam 47,5 przy wzroscie 159cm. Nie mialam wymiotow wcale, jedynie co zgage ale pomagalam sobie szkockimi ciastkami z otrebow. Na chwile obecna jestem w 14tyg i 5d i waze 48,5. Biust przed ciaza male C a na dzien dzisiejszy D i mam nadzieje ze tak zostanie! haha .... Pozdrawiam cieplutko lutowe mamusie :)

Do góry