reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Bluelovi ja mialam maly brzuch i pozno wyskoczyl bo ok 5mies, maly urodzil sie w 39t2d z waga 4,06kg. Wszyscy sie dziwili jak on sie tam zmiescil a ja sie dziwilam jak on wyszedl :szok::-)
Mam nadzieje na mniejsze dziecko teraz ale wszystko w rekach Boga

reklama
ale fajne te Wasze brzuszki :) ja w pierwszej ciąży więc brzuszek dopiero kiełkuje... az sie nie mogę doczekać takie brzuszka jak Wasze :) pozytywnie zazdraszczam

Blulovie ja myślałam ze u ciebie brzusio to maluśki będzie ze względu na korektę ..a tu proszę pięknie i ciążowo...nie swedzi cię brzuszek jak ta skóra sie tak naciąga?

Marzenka ja tez tak myslalam ale powiem ci ze on nie jest wcale duzy jakos na zywo .wgl to kolo 15 tygodnia to byl bardzo malusi strasznie mniie wywalilo przez te pare tygodni jak macica poszla w gore. Powiem ci ze skora mnie wgl narazie nie swedzi i nie zawsze sie nasmaruje :)

Dziewczyny piękne brzuszki!

Bluelovi - gdzie Ty masz te 75kg to ja nie wiem, wyglądasz szczuplutko

Klaudyna - super brzuszek, już taki duzy, ładniutki

Alex - Twój brzuszek też już widać ale jeszcze taki mniejszy niż dziewczyn, ale się nie martw nadgoni nim się obejrzysz:-D

Kitki dziekuje. Ale ja sie w ogole nie martwie, im mniejszy tym lepiej. W poprzednich mialam taki w 20 i na kaniec dobrze wygladalam nawet rozstepow nie mialam. Teraz mi troche szybciej zaczal rosnac i sie martwie ze bedzie za duzy na koniec.

reklama
To my i nasze ponad 74 kg żywej wagi (oby zeszło jak najwięcej po porodzie :p)
wg OM 17+5

17+5..jpg

Załączniki

• 17+5..jpg
    17+5..jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 127
Do góry