reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
o jej, śliczne brzuszki teraz będą szybko rosnąć bo już w sumie końcówka powoli u nas :-)
Nie martw się,nie jesteś sama :-)miło mi to słyszeć bo już się zmartwiłam, że tylko mnie tak "wywaliło". Lusinda, śliczny brzusio
Lusinda890
Może na zdjeciu.nie widać tych kg ale czuję sie duzo większa na całym ciele :-/ wczoraj chciałam zmierzyć ile cm doszło w brzuszku to od świąt 4 cm więc rośniemy
renia1321
Martita śliczny
Ale małe macie jeszcze te brzuchy dziewczyny Mój jest większy, chociaż mąż mówi i tak samo myślę że jak mi wywaliło przez święta tak potem przystopowało i na razie dalej jest jaki był, zrobię też foto aktualne to wrzucę
Ale małe macie jeszcze te brzuchy dziewczyny Mój jest większy, chociaż mąż mówi i tak samo myślę że jak mi wywaliło przez święta tak potem przystopowało i na razie dalej jest jaki był, zrobię też foto aktualne to wrzucę
renia dzięki, ja mysle ze u mnie będzie tak jak z corka czyli do 36 tygodnia będę miała mniej więcej taki a potem mnie wywali, chociaż i tak wydaje mi się, ze miałam maly brzuch z corka jak się do innych kobiet porownywalam. W sumie tylko 3 kg dziecka nosiłam na koncowce
reklama
klaczek2004
Martita ale laska jesteś. Brzuszek taki niewielki. Ja też mam na pewno większy od ciebie. A uda to już na pewno Super że tak pięknie pomału rośniesz.