reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

reklama
Może na zdjeciu.nie widać tych kg ale czuję sie duzo większa na całym ciele :-/ wczoraj chciałam zmierzyć ile cm doszło w brzuszku to od świąt 4 cm więc rośniemy :)

My 29t5d
WP_20160120_13_50_17_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20160120_13_50_17_Pro.jpg
    WP_20160120_13_50_17_Pro.jpg
    293,2 KB · Wyświetleń: 88
Martita śliczny :)
Ale małe macie jeszcze te brzuchy dziewczyny :D Mój jest większy, chociaż mąż mówi i tak samo myślę że jak mi wywaliło przez święta tak potem przystopowało i na razie dalej jest jaki był, zrobię też foto aktualne to wrzucę :)

renia dzięki, ja mysle ze u mnie będzie tak jak z corka czyli do 36 tygodnia będę miała mniej więcej taki a potem mnie wywali, chociaż i tak wydaje mi się, ze miałam maly brzuch z corka jak się do innych kobiet porownywalam. W sumie tylko 3 kg dziecka nosiłam na koncowce :)

reklama
Martita ale laska jesteś. Brzuszek taki niewielki. Ja też mam na pewno większy od ciebie. A uda to już na pewno:) Super że tak pięknie pomału rośniesz.

Do góry