reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

O matko jakie fajne małe brzuszki:happy: To ja grubas jestem a wcale tak dużo nie jem, słodyczy nie lubie ale dużo owoców wcinam a teraz sezon na cytrusy:-) Nie moge zabardzo przytyć bo 4 miesiące po porodzie mam wesele:szok::szok::szok:

reklama
Ania ,ja tez mam obsesje na owoce:)ogromne ilości przeróżnych owoców zjadam...Waga idzie do przodu:( a miesiąc po porodzie mam komunie córci...chciałabym jakaś jasna sukienkę ubrać...po porodzie musze sie rozejrzeć za dobra wciskająca , super modelująca bielizna :))

Cześć dziewczyny :)
Ładne te wasze brzuszki
A to mój z 18/19 tygodnia ;)
20151118_205445-1-1.jpg

Załączniki

• 20151118_205445-1-1.jpg
    20151118_205445-1-1.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 94
słyszałam, że cytrusy wskazuja na dziewczynkę... moja siostra sie zajadała - dzieczynka, moja szwagierka - dziewczynka

No ja niewiem czy to wskazuje na dziewczynke bo ja juz druga ciaze obzeram sie mandarynkami i to drugi synek a a cora owoce mnie w zeby gryzly :)

Te wszystkie zabobony to wmawianie sobie czegos u mnje sie nic nie sprawdza a jak sie sprawdza to czysty przypadek takze rsz spokojnie mozesz wcinac mandarynki i inne cytrusy jak ma byc syn to bd jak nie to dziewczynka :-D

Justa fajny brzuszek czemu sie nie udzielasz na watku ?? Znasz juz plec dzieciaczkow ??

reklama
Do góry