reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

reklama
Dziewczyny piękne brzucholki!!
U mnie 107 cm.
Jeziu a ile ja pochłania ostatnio to szok, cały czas muszę mieć coś w buzi, ohh będzie ciężko za kilka tyg

Pięknnee te Wasze brzucholki:-)

Kasiunia u Ciebie to nawet baaardzo apetycznie :-D hehe

Marzenka masz 2 cm więcej niż ja w brzuchu więc musi być duży:-) no ale na dniach rozwiązanie to się nie dziwię ;-)

Piękne brzuszki. Marzenki faktycznie pokaźny. Ale czasem też dzidzia się tak ułoży ze jest bardziej sterczacy. Ja mam na razie 105 cm ale jeszcze miesiac został.

Aniabuu z jedzeniem mam to samo. Nie przełknę a myślę juz o czymś do jedzenia. To już drugi miesiąc taki dlatego przytyłam aż 3 kg od poprzedniej wizyty.

A ja też się pochwale :) U mnie w pępku 104 było i na razie tak zostało, tylko waga znowu poszła w górę ;/ +16 kg
f2w39jcg9643e66r.png

Załączniki

• DSC08041.JPG
    DSC08041.JPG
    303,3 KB · Wyświetleń: 281
  • DSC08040.JPG
    DSC08040.JPG
    261,7 KB · Wyświetleń: 280
reklama
Do góry