reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Kochane dziekuje wam...liczę ze to kwestIa 2tyg jeszcze ..,w poprzednich ciążach miałam rożne dolegliwości bólowe na sam koniec a teraz dosłownie zero ..czuje sie cudownie jak nie na ciąże ..nic mnie nie boli ..ale i tak do terminu 3tyg :) a ja sobie postanowiłam ze urodzę w połowie marca..zobaczymy kiedy moja dzidzia zechce wyjsć :)

reklama
Antus niezły domek ma Twoje maleństwo :-) Ślicznie.

Alunia a ja myślałam że będziesz miała tak jak ja nisko brzuszek. No nic, takie zdjęcia jeszcze bardziej przekonują mnie że trzeba ciągle leżeć. Bardzo ładnie wyglądasz :-)

Alunia u Ciebie brzuś jeszcze chyba dość wysoko.. choć to drugie zdjęcie pokazuje jakby odrobinę się obniżył.. mój jest na podobnej pozycji. ale jakie Ty długie włosy masz!! :)

To jeszcze troszkę czasu mam, będę mierzyć ręką ;-)
Dzięki dziewczyny za miłe słowa:-)

Widzisz Beatka, czyli jednak jest mała różnica. Tak jak piszesz lepiej leżeć.

Milka ale żeś dojrzała te koncoweczki:-D

reklama
Do góry