Dzis w kolejce do mojej lekarki byla dziewczyna w ciazy, miala wizyte przed moja. Byla taka okraglejsza, ale bez przesady, taka "zdrowa" jak to mowi moj maz. Ale za to miala bardzo duzy brzuch i to jeszcze taki "rozlany" na boki. Pomyslalam sobie, ze pewnie jej sie dlugo zejdzie na wizycie bo to koncowka ciazy. Jak weszla do gabinetu to slyszalam, ze jej maz rozmawial z kims i mowil, ze dziecko wazy teraz jakies 1400 gram, to ona musiala byc tak okolo 30 tygodnia dopiero a ja jej dalam 40 tc jak nic...
reklama
Mikulinka
Fanka BB :)
Bo to wszystko zależy od figury i wagi jaką się ma .. ... Nie wszystkie kobiety są "modelkami " Więc różnie się wygląda w ciąży a i po ciąży ... Szczęściary te co wracają do figury z przed stanu brzuszkowego i nie są " tygryskami " w dodatku
Lusinda890
Martita ja też się tak oszukalam jak kiedys u lekarza spotkałam znajomą ze szkoły i ten jej brzuch wydawał mi się taki duży i ona że skończyła już szkołę rodzenia więc pierwsza myśl że 39tc a tu się okazało że 33. A ona zawsze taka szczupła była, nie że jakaś chudzina ale taka zgrabna ale "normalna"
Lusinda890
Sweetka ale roześmiana mamuśka jesteś zgrabny brzuszek
Tyśka ale masz sterczący brzuszek zero boczków bo mi już w boczki zaczęło iść :/
Tyśka ale masz sterczący brzuszek zero boczków bo mi już w boczki zaczęło iść :/
-dziękuję dziewczyny, rzeczywiście przytyć dużo nie przytyłam mam ok +8kg, Ale czuje sie masakrycznie zaniedbana, u fryzjera nie byłam 9 mcy, temu u kosmetyczki tez, boja buzia słonce widzi raz na 2 tyg jak wychodze do lekarza... taka zafajdana się trochę czuję. Druga rzecz, że też już nie jestem taką najmłodsza pierworódka powiedziałabym ze jedna ze starszych tutaj
klaudynaaa
Ja musze odpowiednio stanąć to wtedy się mieszcze
reklama