reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Dzis w kolejce do mojej lekarki byla dziewczyna w ciazy, miala wizyte przed moja. Byla taka okraglejsza, ale bez przesady, taka "zdrowa" jak to mowi moj maz. Ale za to miala bardzo duzy brzuch i to jeszcze taki "rozlany" na boki. Pomyslalam sobie, ze pewnie jej sie dlugo zejdzie na wizycie bo to koncowka ciazy. Jak weszla do gabinetu to slyszalam, ze jej maz rozmawial z kims i mowil, ze dziecko wazy teraz jakies 1400 gram, to ona musiala byc tak okolo 30 tygodnia dopiero a ja jej dalam 40 tc jak nic...

reklama
Bo to wszystko zależy od figury i wagi jaką się ma ..:( ... Nie wszystkie kobiety są "modelkami " Więc różnie się wygląda w ciąży a i po ciąży ... Szczęściary te co wracają do figury z przed stanu brzuszkowego i nie są " tygryskami " w dodatku :D

Martita ja też się tak oszukalam jak kiedys u lekarza spotkałam znajomą ze szkoły i ten jej brzuch wydawał mi się taki duży i ona że skończyła już szkołę rodzenia więc pierwsza myśl że 39tc a tu się okazało że 33. A ona zawsze taka szczupła była, nie że jakaś chudzina ale taka zgrabna ale "normalna"

A to mój z dziś. Skończony 34tc. Będzie co zrzucać.

Załączniki

• IMG_20160258_115139.jpg
    IMG_20160258_115139.jpg
    79,5 KB · Wyświetleń: 119
-dziękuję dziewczyny, rzeczywiście przytyć dużo nie przytyłam mam ok +8kg, Ale czuje sie masakrycznie zaniedbana, u fryzjera nie byłam 9 mcy, temu u kosmetyczki tez, boja buzia słonce widzi raz na 2 tyg jak wychodze do lekarza... taka zafajdana się trochę czuję. Druga rzecz, że też już nie jestem taką najmłodsza pierworódka;) powiedziałabym ze jedna ze starszych tutaj:)

reklama
Do góry