reklama
No ja wg tego kalkulatora jestem w normie w dolnej granicy przytycia. Jestem 9 kg na plusie. Moja poprzednia lek powiedziala mi ze powinam w ciazy przytyc 9 do max 12kg przy swoich gabarytach( jestem niska 158cm). No wiec 9 stuknelo jak nic a sama maluszka jeszcze z 1-1,5 nabierze. Wiec mam szanse przekroczyc magiczna 12tke. Ale jak cala ciaze mnie odrzucalo na slodkue tak w tym 8 mcu moglabym jesc i jesc i slodkie i konkretne. Apetyt mam wywalony w kosmos..
marzenka2015
Fanka BB :)
Piękne brzusie ! Naprawdę cudne
marzenka2015
Ja juz waga sie totalnie przestałam martwić liczę ze po porodzie schudnę w miarę szybko a teraz doszła jeszcze opuchlizna i obrzmienie w udach, dłoniach i na buzi wiec czuje sie zle sama ze sobą
Ewe1982
Justa jestes szczuplutka a brzuszek przepiękny. Podziwiam jak dajesz radę dźwigać swoje szczęścia
Lusinda bardzo ładny i zgrabny brzuszek.
Kitki chyba żartujesz ze Cię gin ofukal za 10 kg. Powinien gratulowac. Nawet mimo wagi wyjściowej.
Ja już pod 20 kg dodatkowe bije. Waga na dziś to 84. Po porodzie dużo mnie będzie pracy czekać ale liczę ze duża część z tego to właśnie woda i opuchlizna.
Lusinda bardzo ładny i zgrabny brzuszek.
Kitki chyba żartujesz ze Cię gin ofukal za 10 kg. Powinien gratulowac. Nawet mimo wagi wyjściowej.
Ja już pod 20 kg dodatkowe bije. Waga na dziś to 84. Po porodzie dużo mnie będzie pracy czekać ale liczę ze duża część z tego to właśnie woda i opuchlizna.
reklama