reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga

Fajny fach masz Xmamuśka. Przynajmniej się niczym nie potrujesz :tak:

U mnie te kilogramy lecą jak szalone, nie tak jak u was :szok:

reklama
O Xmamuska widze ze masz ten sam zawod co ja:-D:-D,

z drugiej strony nie wiem czemu sie tak ciesze,nie umialam pracy przez 2 lata znalezc:wściekła/y::wściekła/y:

Maja ja chyba też nie znajdę pracy w tym zawodzie, dlatego poszłam na zupełnie inne studia niż mój zawód:eek::tak: Ale zawsze w życiu się troszkę przyda wiedza nabyta w szkole :-)

Ja też jestem technikiem technologiem żywności i również nie mogłam znaleźdz pracy w tym zawodzie. Poszłam na studnia handlowe i lepiej na tym wyszłam...:tak:

O proszę jaki nasz zawód jest popularny :happy::happy::happy::happy::-):-):-):-) Może ktoś jeszcze jest z zawodu Technikiem Technologi żywności :confused::confused::-D:-D

ja jestem technikiem hotelarstwa... czy coś..:-D no i z gastronomią i żywnością mialam wieeeele do czynienia w szkole :-D

reklama
Jestem bardzo zdziwiona, że żadna z was jako technolog żywienia nie mogła znaleźć pracy w swoim zawodzie :szok: Ciekawa jestem dlaczego?
Ja jestem po ekonomii: ze szkoły średniej mam specjalizację bankowca, a po studiach strategie przedsiębiorstw :-D Ale osobiście wolę banki :laugh2: Dlatego też tam pracuję :rofl2:

Dzisiaj byłam u lekarza ważona - mam już 61,5 kg, czyli przytyłam 7,5 kg (od ostatniej wizyty przybył mi 1 kg) :-)

Do góry