reklama
kamamamusia
Fanka BB :)
Ja 5,5 +....ale to dlatego, że przed ciążą nie byłam chudziutka (70kg/160cm)
Jak ty to zrobiłaś, że pomimo że nie byłaś zbyt szczupła tak malutko przybrałaś na wadze? Ja też tak chceJa 5,5 +....ale to dlatego, że przed ciążą nie byłam chudziutka (70kg/160cm)
kamamamusia
Fanka BB :)
Nic nie robiłam. Jem normalnie, a nawet więcej.... Uwielbiam pieczywo słodkie, kajzerki, słodkości.... Śniadania jem duże...nie wiem jak to jest.
Ale jeszcze mam 2 miesiące to czuję jeszcze przytyję może z 3-4 kilo?.
Lekarz mi powiedział, ze właśnie jak się jest okrąglejszym to można mniej przytyć niż jak się jest szczuplutkim. Bo organizm ciągnie energię z zapasów...
Lekarz mi powiedział, ze właśnie jak się jest okrąglejszym to można mniej przytyć niż jak się jest szczuplutkim. Bo organizm ciągnie energię z zapasów...
Nic nie robiłam. Jem normalnie, a nawet więcej.... Uwielbiam pieczywo słodkie, kajzerki, słodkości.... Śniadania jem duże...nie wiem jak to jest.
Kamilala i tu się zgodzę z tobą, a raczej z twoim lekarzem Ja jestem z tych okrągłych, nawet bardzo okrągłych i tyję mało a wszystkie moje koleżanki patyczki;-) tyją po 25 - 35 kilo w ciąży Naprawdę nie przesadzam Ja Sandrunią przytyłam 18 kilo byłam szczuplejsza zanim zaszłam tym razem w ciąże a teraz jak narazie przytyłam 8 kilo a jestem grubsza Namieszałam ale w każdym bądź razie teoria twojego lekarza się potwierdza, jestem tego żywym przykładem:-)
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
A ja tyję tak samo jak przy Natalce:-),no może teraz ważę o 1kg więcej niż poprzednio czyli w sumie prawdopodobnie przytyję 15 czy 16kg.Czyli jeszcze z 5kg..zostało mi z 8tygodni razy 0,5kg czyli 4kg;-);-);-);-)
Haha ale kalkulacje:-)ale chyba się sprawdzą
Haha ale kalkulacje:-)ale chyba się sprawdzą
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Ja mam dalej 8 + nic mi nie przybylo od ostatniej wizyty. Albo przybylo, ale sie wyrownalo z tymi slodyczmi ktore odstawilam. W sumie do sodkiego mnie nie cignelo, ale cos tak od czasu do czasu skubnelam, a teraz nic, zero. Poza mleczkiem w tubce. :-)
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziś wazyłam się: 9+. kurczaczki, ajkos do przodu ta waga zaczela isc