reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga

reklama
Nic nie robiłam. Jem normalnie, a nawet więcej.... Uwielbiam pieczywo słodkie, kajzerki, słodkości.... Śniadania jem duże...nie wiem jak to jest.
Ale jeszcze mam 2 miesiące to czuję jeszcze przytyję może z 3-4 kilo?.
Lekarz mi powiedział, ze właśnie jak się jest okrąglejszym to można mniej przytyć niż jak się jest szczuplutkim. Bo organizm ciągnie energię z zapasów...

Nic nie robiłam. Jem normalnie, a nawet więcej.... Uwielbiam pieczywo słodkie, kajzerki, słodkości.... Śniadania jem duże...nie wiem jak to jest.
Ale jeszcze mam 2 miesiące to czuję jeszcze przytyję może z 3-4 kilo?.
Lekarz mi powiedział, ze właśnie jak się jest okrąglejszym to można mniej przytyć niż jak się jest szczuplutkim. Bo organizm ciągnie energię z zapasów...

Kamilala i tu się zgodzę z tobą, a raczej z twoim lekarzem :tak: Ja jestem z tych okrągłych, nawet bardzo okrągłych i tyję mało a wszystkie moje koleżanki patyczki;-) tyją po 25 - 35 kilo w ciąży:szok: Naprawdę nie przesadzam:no: Ja Sandrunią przytyłam 18 kilo byłam szczuplejsza zanim zaszłam tym razem w ciąże a teraz jak narazie przytyłam 8 kilo a jestem grubsza:baffled: Namieszałam ale w każdym bądź razie teoria twojego lekarza się potwierdza, jestem tego żywym przykładem:-)

A ja tyję tak samo jak przy Natalce:-),no może teraz ważę o 1kg więcej niż poprzednio czyli w sumie prawdopodobnie przytyję 15 czy 16kg.Czyli jeszcze z 5kg..zostało mi z 8tygodni razy 0,5kg czyli 4kg;-);-);-);-)
Haha ale kalkulacje:-)ale chyba się sprawdzą:-p

No i jak przyszłam ze szpitala po tygodniu,nie ważyłam się w szpitalu, ważyłam 9kg mniej.

Ja mam dalej 8 + nic mi nie przybylo od ostatniej wizyty. Albo przybylo, ale sie wyrownalo z tymi slodyczmi ktore odstawilam. W sumie do sodkiego mnie nie cignelo, ale cos tak od czasu do czasu skubnelam, a teraz nic, zero. Poza mleczkiem w tubce. :-)

reklama
Do góry