reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga

MArita gorzej jak ktoś miał "nadmiar" przed ciążą...:szok:

Ja też chodzę na IIIP do mojej mamy i też tak sapię...:no:

Dzisiaj na wadze 13,5 kg. Mąż twierdzi że mu się podobam. mam nadzieję, że nie mówi tego tylko po to, żeby mnie podtrzymać na duchu.:baffled:

Ciotka męża mówi że wreszcie widać u mnie tą ciążę :confused:

:-):-)

reklama
U mnie w pracy dziewczyny wczoraj stwierdzily, ze teraz to juz widac bzuszek, bo jeszcze miesiac temu jak bylam to sie dziwily. :-D

A mnie ostatnio skomplementowała koleżanka,że szczupło wyglądam, trochę się zdziwiłam bo ja się szczupło nie czuję i to nie chodzi o brzuch tylko tyłek i uda:eek:ale niezbyt się tym przejmuję, i nie powstrzymuję się z jedzeniem słodyczy bo mam wielką ochotę właśnie na słodycze i to czekoladowe a normalnie prawie wcale nie jem rzeczy czekoladowych bo wolę rzeczy słone a teraz mi się odmieniło:-DPrzytyłam teraz tyle co na tym etapie z Natalką więc spoko ale też dzięki Natalce, spacerkom itd pewnie nie przytyłam więcej.W tamtej ciąży miałam prawie zero ruchu a teraz przynajmniej jestem bardziej sprawna i nie jest mi ciężko chodzić.No na pewno w 9 miesiącu już będzie gorzej ale póki co jest ok.

ja narazie 11kg do przodu i na szczescie mieszkam na parterze,ale sapac to mi sie czesto zdarza jak ide z zakupami albo troche sie poschylam,ale co tam;-) juz blizej niz dalej do konca:-D

No to ja 9 kilo do przodu :-) zastanawiam sie tylko czy to nie za malo :-p ale jak lekarz mowi ze wszystko ok to ok;-)

Jestem grubaśna:wściekła/y::wściekła/y: wszystko byłoby ok z moją psychą;-), gdybym nie obejrzała zdjęć ze sobą na urodzinach chrześniaka, ten drugi podbródek fe fe:szok:No i do tego mąż mnie wczoraj zmierzył, ogólnie jestem proporcjonalna prawie:-Dbo na dole mam więcej o 3cm niż w brzuchu:wściekła/y::wściekła/y:cholercia a na górze mniej o 5 cm w porównaniu z dołem:-D:-D:-D

reklama
a mi dzisiaj maz zmierzyl brzuszek i w obwodzie na wysokosci pepka jest juz 94 :-)Skakanka nie przejmuj sie tym, zobaczysz ze po porodzie szybko zrzucisz:-) zaczna sie spacerki, jeszcze wiecej obowiazkow :-) bedzie dobrze :-) mnie tez czasami dopada dol z powody tych kilogramow, ale pocieszam sie ze to tylko chwilowe, ze zrobie wszystko zeby schudnac, tym bardziej ze we wrzesniu biore koscielny i musze byc laska jak nic :-) bedzie dobrze :-) zobaczysz :-)

Do góry