reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga

reklama
To powinnas sie z tego cieszyc ja przytylam juz 14 kg, ostatnio to az mi sie na placz zebralo bo na koniec ciazy z Ala mialam ta wage co teraz, a tu jeszcze trzy miesiace:sick:, ja sie chyba zalame, czuje sie jak slon:sick:

Marita to przecież całkiem normalne,że w ciąży przybiera się na wadze, nie jest to przecież tycie z obżarstwa, przynajmniej nie tylko;-)Ja też nie ważę normalnie tyle co teraz.
Emilka nie wiedzialam, ze tez masz juz dziecko...:-)

Emilka, do szkoły? Masz na myśli pierwsza klasę czy zerówkę? Ja też mam córcię pięciolatkę. W lutym skończy sześć.

No to gratuluję córci:-)Ja z mojej też jestem bardzo dumna mimo,że jeszcze nie chodzi do szkoły;-);-)

Do szkoly:tak:, tutaj w UK dzieci zaczynaja pierwsza klase w wieku pieciu lat, chodzi do pierwszej klasy nauka jestm normalna ucza pisac, liczyc bawic tez sie troche bawia. Z Ala jest tak ze jeszcze jezyka sie uczy bo to w koncu kraj anglojezyczny

Ja mam teraz 11 kg na plus :happy: i jeszcze dam radę, choć już czasem zipię jak lokomotywa to się tym nie martwię.
Kocham ten stan :-) :happy: :-)

reklama
Ja dalej niecale 5kg, ale jak mam wejsc po schodach do mojej mamy (3 pietro) to to jest tragedia. Sasiadka mojej mamy ktora ma 80 lat tak nie sapie jak ja :zawstydzona/y:

Do góry