reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga

Leminka-fajnego masz chłopa. Ja też lubię jak mój mnie podszczypuje-szczególnie w tyłeczek :)
Cynamonka i Megusek ja też myslę, że przed nami jeszcze 3 miesiące...I teraz dopiero się zacznie z tą naszą wagą....Aż strach się bać!! POnoć od 23 tygodnia, średnio +05 kg tygodniowo......Czy moja skóra to wytrzyma???

reklama
Cholerka a ja od poczatku ciazy 4.3 kilograma. czy ja powinnam zaczac wiecej jesc???? zaczynam sie obawiac iz to za malo!!!! help

monika_k80 Ty właśnie prawidłowo przybierasz. Pozazdrościć tylko.. Najwyraźniej jesteś cięższa tylko o tyle, ile waży maluszek, wody i łożysko.

Dokładnie monika, jeśli wszystko jest ok, to tylko się ciesz że tak powoli Ci przybywa kilogramów, a jeszcze troche zostało do rozwiązania, hihi... :laugh:

ja mma duzy brzusio ale tylko 3kg na plus mamam mowi ze wszytko w dziecko..i zebm sie cieszyla ale mnie to troche martwizobaczymy ;D
a ciasteczek i lodow czekoladek sobie nie odmawiam

hej

a u mnie, przytylam na poczatku ciazy 2,5 kilo pozniej dlugo dlugo nic i od lipca waga ruszyla teraz mam +5kilo waze 55 ;D ;D ;D, i strasznie sie tym martwilam, ale teraz jak czytam was to jes calkiem w normie i strasznie poprawilyscie mi humor ;D ;D ;D

reklama
Przybyło mi już 8 kg, a dopiero od 2 tygodni widać, ze jestem w ciąży..Wcześniej to było widać, że znacznie przytyłam. Hmm...słyszałam, że w ciąży z dziewczynkami sie więcej tyje. No i na usg wyszło, ze na 80% dziewczynka. Bardzo się ciesze i mam nadzieje, że podczas porodu nie okaże się, że to chłopiec. Koleżanka z córeczka przytyła 30 kg! Zawszze była szczupła, po 2 latach wróciła do formy. Ja nigdy szczupła nie byłam i się zamartwiam, że do formy sprzed ciąży tak łatwo nie wrócę..Ciężko mi patrzeć na moj cellulit, uda...

Do góry