reklama
monikak_80
Fanka BB :)
Lucyann juz jem z nudow i nie tylko. porcja taka sama jak dla meza a po godzinie znowu glodna.
Sex.... hmmm kilkudniowy przestuj bo hormony mi buzuja i mam dosyc siebie, dzidzi i meza.
A wczoraj w nocy mialam falszywy alarm i skurcze Braxtona czy jak je nazywaja...wiec dzis w pospiechu piore rzeczy dla dzidzi i torbe sobie pakuje. wprawdzie to ponad 6 tygodni ale lepiej dmuchac na zimne.
Sex.... hmmm kilkudniowy przestuj bo hormony mi buzuja i mam dosyc siebie, dzidzi i meza.
A wczoraj w nocy mialam falszywy alarm i skurcze Braxtona czy jak je nazywaja...wiec dzis w pospiechu piore rzeczy dla dzidzi i torbe sobie pakuje. wprawdzie to ponad 6 tygodni ale lepiej dmuchac na zimne.
Pola 30
Fan(ka)
A u mnie jest tak: nic się nie dzieje, waga stoi w miekjscu i nagle hop i 1 kg. więcej Obecnie +13,3 kg.
M
maja33
Gość
hmmm pola to tak ak u mnie najpierw 12kilo+ pozniej kilo minus a teraz 1,5 na plus i w sumie 12,5 +
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
ja w pierwszej ciąży przytyłam 12 kg i jadłam straaaasznie dużo a teraz od początku ciąży mój apetyty maleje i jem dużo mniej niż przed ciążą, ciągle mnie w domu wyzywają że nic nie jem a mi sie nie chce, do słodyczy to mam wstręt. Przytyłam jednak już więcej bo 12,5. I brzuch mam większy. Może to dlatego że drugie dziecko jest zazwyczaj większe?
reklama
Podziel się: