reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga

kawal chlopa juz z niego :-)
ostatnio mialam jakies 15-16 na plusie :zawstydzona/y: troche wiecej mi przybylo niz w pierwszej ciazy :-p tyle przybylam przez cala ciaze a tu jeszcze miesiac conajmniej do rozwiazania:baffled:

reklama
A ja dzis wchodzac na wage okazalo sie ze przybylam 3kg w dwa tygodnie niezle co w sumie mamy 11kg na plusie wiec moze norma a ciekawa jestem jak to jest zta waga a zblizajacym sie porodem? fajnie by bylo ;-)

Lucyann juz jem z nudow i nie tylko. porcja taka sama jak dla meza a po godzinie znowu glodna.
Sex.... hmmm kilkudniowy przestuj bo hormony mi buzuja i mam dosyc siebie, dzidzi i meza.
A wczoraj w nocy mialam falszywy alarm i skurcze Braxtona czy jak je nazywaja...wiec dzis w pospiechu piore rzeczy dla dzidzi i torbe sobie pakuje. wprawdzie to ponad 6 tygodni ale lepiej dmuchac na zimne.

ja w pierwszej ciąży przytyłam 12 kg i jadłam straaaasznie dużo:szok: a teraz od początku ciąży mój apetyty maleje i jem dużo mniej niż przed ciążą, ciągle mnie w domu wyzywają że nic nie jem a mi sie nie chce, do słodyczy to mam wstręt. Przytyłam jednak już więcej bo 12,5. I brzuch mam większy. Może to dlatego że drugie dziecko jest zazwyczaj większe?

reklama
Ja dzis rano wazylam 65,6 kg. To jest jakies 14 kg od 4-go miesiaca ( w drugim i trzecim schudlam). Poszlo glownie w brzuszek, ale i w bioderka i cyce ;-)

Do góry