reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga...

reklama
ja przed ciążą ważyłam 62kg (byłam chudziutka bo jestem dosyc wysoka) w ciąży przytyłam aż jakieś 35kg albo i wiecej :wściekła/y: do mojej wagi musze zrzucic jeszcze jakies 10kg :-( niestety karmienie piersia nic mi nie pomoglo... ale mam zamiar do wakacji zrzucic zbedne kilogramy:tak:

dziwilam sie ze nikt mi nie zwrocil uwage w ciazy ze tyle przytylam:szok: chociaż niektorzy mnie nie poznawali... a tak predzej mi ciagle gadali ze w anemie wpadne.....:zawstydzona/y:

wiecie co i tak nie jest źle, patrząc jak kiedys kobiety tyły w ciąży...a co do odchudzania jakis czas temu chcialam schudnac pare kilo i nie jadlam poprostu chleba, makaronów, ograniczalam dania maczne no i zero slodyczy...chudłam 2kg w tydzien...sprubujcie:)

a i jeszcze zapomniałam przy tym moim odchudzaniu zero smażonego i jak najmniej ziemniaków:zawstydzona/y:

reklama
Do góry