reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasza waga

reklama
A ja 17tc
waga wyjściowa 58,3
do 15 tc spadłam -2 kg
a teraz przytyłam do wagi wyjściowej 58,3 kg czyli powolutku do przodu,
brzuszek coraz większy :-) no i cycki mam jak 2 balony o 2 numery większe.
Matko jak to się skończy to nie wiem :tak:

ja tez dopiero teraz wrocilam do wagi wyjsciowej...a wiec czas porozgladac sie neidlugo za wiekszymy ciuchami...uprzedzilam mojego ze mu bede rzeczy podbierac;-)

17 tydz i niestety dużo przytyłam zaledwie w ciągu 2 tyg
, od wagi wyjściowej aż +3.5, z drugiej strony to może i dobrze stopniowo przybierać na wadze niż nabrać tego wszystkiego w ciągu ostatnich m-cy, no i mniej rozstępów:):happy2:

A u mnie .... 4 kg od poprzedniego badania. Choć nie wiem na ile jest to miarodajne, bo poprzednią wizytę miałam w czasie ataku migreny i byłam po dwóch dniach wymiotowania i niejedzenia. Więc może tak naprawdę różnica nie jest aż tak duża ?? :no:

reklama
w ciągu 3 tygodni 400 gram a od założenia karty ciążowej w 10 tygodniu 1 kg. Nie wiem ile ważyłam przed ciążą,
W tej ciąży malutko przybieram na wadze. Z Oliwią od samego początku szybko tyłam. A brzuszek teraz mam większy

Do góry