reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

Ja już mam ponad 7 kg na plusie 30 tc i waga 58,8 kg teraz zdecydowanie szybciej mi się tyje zobaczymy do ilu dobiję na koniec , a tak dla pocieszenia to właśnie wciągnęłam 3 naleśniki z nutellą przez sam długi w-end przytyłam prawie kilogram a w-end jeszcze się nie skończył:eek: Boję się co to będzie na święta!!

reklama
A ja 15 na plusie i koszmarne rozstępy, wszędzie gdzie się da i o ile nie tak bardzo się przejmuję tymi n apiersiach i brzuszku, bo to da się ukryć pod strojem kąpielowym, to tymi na nogach- zdecydowanie bardziej, szczególnie, że mi wyszły nie tylko na udach, ale i na łydkach, mimo, że bardzo o to dbam i zawsze kremikiem posmaruję:zawstydzona/y:Tak że rację ma KasiaJ82, że to jednak od skóry i hormonów zależy...Ale rzeczywiście najważniejsze jest dziecko, żeby ono się pięknie rozwijało, choć nie ukrywam, że nauka nowej siebie nie idzie mi łatwo;-)

od poniedzialku 1,2 kilograma przytylam:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a to tylko pare dni
asia nie martw sie z czasem rozstepy stana sie mniej widoczne i o nich zapomnimy
przynajmiej taka mam nadzieje:tak:

ja mam rozstępy na brzuchu, na piersiach nie zauważyłam nowych - miałam już przed ciążą, bo przeszłam okres namiętnego odchudzania się i to właśnie sprzyjało pojawianiu się rozstępów :sorry2: ale sa już blade, niewidoczne - nowych na szczęście brak. na udach też nie zauważyłam :tak:

Ja nowych rozstępów nie mam :no::rofl2:, tylko stare na brzuchu :sorry2::crazy:, ale dosyć ładnie wyblakły :tak:. Na udach też nie mam :no:. A co do wagi... to pewnie znowu jest więcej, ale nie wiem, ile. Idę jutro do lekarza, to zobazymy, i w pępku też się zmierzę, czy brzusio urósł :-):tak:.

Te wasze "przybrania na wadze" to pikuś - ja tydzień temu miałam już +17,5. Teraz mam na pewno jeszcze więcej, ale nie ważę się do przyszłego tygodnia aż nie pójdę do lekarza. Mam to głęboko gdzieś - tylko się przez to denerwuję... :crazy:

moja gin. z przerazeniem na mnie patrzyła na wizycie tydzień temu jak weszłam po 2 tygodniach nieobecnosci na wage 3 kilo na plusie , a to moje drugie dziecko myslałam ze niedobije do +30 narazie na 30 tydzień + 13 ale do końca jeszce troche

reklama
Do góry