reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga w ciaży

reklama
Mój wynik wydaje się ok, ale z tym spadkiem wagi po porodzie może być różnie, bo jeśli ktoś gromadzi wodę to mu szybciutko spadnie a jak tłuszcz to będzie się bujał z kilogramami długie miesiące mimo niewielkiego wzrostu wagi...

a ja teraz zaczelam sie martwic w druga strone, w 2 tyg przybylo mi 0.2kg czy nie tyle sama dzidzia w tydzien powinna przybierac?

Paper ja tez mam takie tygodnie że nie tyje prawie nic, a potem bach kilogram. Może należysz do kobiet które dużo przybierają w początkach ciąży a potem w końcówce malutko... Ja wczoraj bardzo dużo piłam i na efekt nie trzeba było czekać :)

reklama
W ostatnim miesiącu przybyło u mnie 5 kg co mnie smuci za to będę szczęśliwa jak po porodzie zobaczę jak kg uciekają:) mam nadzieję;)

Do góry