reklama
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Dzis pierwszy raz zwazylam sie po porodzie :S
68 kg, czyli spadło 11kg.. Ale wciąż 7 kg do wagi sprzed.. Oj czuje to w bioderkach. Kurcze mam nadzieje ze zejdzie bo cała garderobę bede musiała wymienić
acha, 3kg to w cycach na plus mam chyba
68 kg, czyli spadło 11kg.. Ale wciąż 7 kg do wagi sprzed.. Oj czuje to w bioderkach. Kurcze mam nadzieje ze zejdzie bo cała garderobę bede musiała wymienić
acha, 3kg to w cycach na plus mam chyba
Kingusia91
Fanka BB :)
Ja zważyłam się 4 dni po porodzie i zostały mi tylko 2kg z przed ciąży :-)
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Kingusia, szczesciaro! A ile miałas łącznie na plus na końcu?
Kingusia91
anusia łącznie miałam 10kg na +
Palindromea
U mnie 6 dzień od porodu i - 10 kg. Pewnie, gdyby nie cycki, to tak, jak u Was, było by jeszcze kilka mniej. Ale do wagi sprzed ciąży zostało mi jeszcze 10, a do chcianej (wymarzonej) kolejne 8 (marzenia, ale może jakoś się uda choć trochę się przybliżyć)
reklama
Waga z dzisiaj 70kg, czyli minus 16 kg. Do zrzucenia jeszcze 10 kg.
W sumie wynik niezly, bo po porodzie nabrałam dużo wody i teoretycznie przytyłam. Idąc na porodowkę ważyłam 86kg, a 2 dni później 82. Lena ważyła 3110g + łożysko + wody itd... Trochę mało mi ubyło. Woda zaczęła schodzić dopiero po 10 dniach, więc chyba w sumie niezły wynik po miesiącu
W sumie wynik niezly, bo po porodzie nabrałam dużo wody i teoretycznie przytyłam. Idąc na porodowkę ważyłam 86kg, a 2 dni później 82. Lena ważyła 3110g + łożysko + wody itd... Trochę mało mi ubyło. Woda zaczęła schodzić dopiero po 10 dniach, więc chyba w sumie niezły wynik po miesiącu
Podziel się: