reklama
marcelinoowa
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 18kg i po porodzie od razu miałam o 10kg mniej...
Teraz przytyłam 8-9kg... no i jak będzie po porodzie, to się okaże
Właśnie zmierzyłam brzuch w pępku i mam 110cm :-)
Teraz przytyłam 8-9kg... no i jak będzie po porodzie, to się okaże
Właśnie zmierzyłam brzuch w pępku i mam 110cm :-)
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
hej kochane nie martwcie się wagą kg szybko idą w dół u mnie tydzień po porodzie już -10 kg jeszcze drugie 10 i witaj wago sprzed ciąży dodam że od wczoraj spadło mi 3 kg przez noc
Dziek Teri za słowa wsparcia! alez śliczna Ta twoja Daria fajnie Ci, masz juz dwójkę dzieciaczkow koło siebie ja tez chce!
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
a ja wczoraj u poloznej bylam wazona, 53kg czyli plus 7 kilo.
ewelinanice
Terri miło słyszeć że tak szybko idzie waga, w sumie pociesze również i powiem ze w 1 ciąży przytyłam 25 kg, do porodu miałam 80 kg, a zaraz po powrocie ze szpitala po 3 dniach 67 czyli od razu - 13 teraz chyba tak szybko nie pójdzie bo wiecej mam tłuszczyku niż wody ;p teraz 15 na + i chce jeszcze góra 2 kg przybrac ale ciężko bedzie
mama wikusi2010
Teri ale fajnie Ci kg lecą. U mnie w dniu porodu 77.8 ( na + 13,1kg) dzisiaj 72,4... załamka
spadło tylko 5,4kg... A gdzie 7,7kg?? Fakt byłam bardzo dużo nawadniana, może to zejdzie... Przecież sama Maja ważyła 3720... z Wiki spadło na ''dzień dobry'' 10kg (ale przytyłam około 23kg)
spadło tylko 5,4kg... A gdzie 7,7kg?? Fakt byłam bardzo dużo nawadniana, może to zejdzie... Przecież sama Maja ważyła 3720... z Wiki spadło na ''dzień dobry'' 10kg (ale przytyłam około 23kg)
Korba32
Mi zostało 4kg do wagi z przed ciąży ... Więc głowa do góry kochane , nie będzie zle
ewelinanice
Korba ale ekstra też tak chce .... ja juz mam 16 na plusie :/ do 20 dobije :/
reklama
Korba32
Korba ale ekstra też tak chce .... ja juz mam 16 na plusie :/ do 20 dobije :/
Zrzucisz kochana, zanim się obejrzysz zobaczysz , nie ma się co martwić, ja też myślałam że brzucha długo nie zrzucę , a już tylko trochę mi zostało.;-)
Podziel się: