reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

reklama
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 18kg i po porodzie od razu miałam o 10kg mniej...
Teraz przytyłam 8-9kg... no i jak będzie po porodzie, to się okaże:tak::-D
Właśnie zmierzyłam brzuch w pępku i mam 110cm :szok::-)

hej kochane nie martwcie się wagą kg szybko idą w dół u mnie tydzień po porodzie już -10 kg jeszcze drugie 10 i witaj wago sprzed ciąży dodam że od wczoraj spadło mi 3 kg przez noc :szok::tak:

Dziek Teri za słowa wsparcia! :) alez śliczna Ta twoja Daria :) fajnie Ci, masz juz dwójkę dzieciaczkow koło siebie :) ja tez chce!

Terri miło słyszeć że tak szybko idzie waga, w sumie pociesze również i powiem ze w 1 ciąży przytyłam 25 kg, do porodu miałam 80 kg, a zaraz po powrocie ze szpitala po 3 dniach 67 czyli od razu - 13 :D teraz chyba tak szybko nie pójdzie bo wiecej mam tłuszczyku niż wody ;p teraz 15 na + i chce jeszcze góra 2 kg przybrac ale ciężko bedzie :p

Teri i takie posty dodają nam otuchy!

Ja zgodnie z wagą mam 18,5 kg na plus + 3 tygodnie do terminu... chmmmm mam nadzieję że zamknę się w 22 kg, jak z Michasiem :-p

Teri ale fajnie Ci kg lecą. U mnie w dniu porodu 77.8 ( na + 13,1kg) dzisiaj 72,4... załamka:(
spadło tylko 5,4kg... A gdzie 7,7kg?? Fakt byłam bardzo dużo nawadniana, może to zejdzie... Przecież sama Maja ważyła 3720... z Wiki spadło na ''dzień dobry'' 10kg (ale przytyłam około 23kg)

reklama
Do góry