reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

Smile ja też ciągle głodna, ssanie w żołądku mam.. chyba musimy dziś o jakiś owocowy targ zahaczyć i się dobrze zaopatrzyć :-) Pewnie mi się oberwie dziś na wizycie +10kg :zawstydzona/y:

reklama
Smile, 10 kg to nie dużo - niech już lekarz nie wymyśla.

Sembo - to zaczynałyśmy podobnie (startowa 64 kg), ale , wybacz, nie chce Ci dorównać. Na dzień dzisiejszy 82 kg :zawstydzona/y:

ja mam bardzo dużo wody, to na pewno, obrzeki rąk i nóg to u mnie norma, licze że tak do tygodnia po porodzie zejdzie mi z 10 kg, a potem to już tylko ciężka praca.

Ja się pocieszam tym, że mam dużo koleżanek, które w ciąży przytyły baaaardzo dużo, a po ciąży chwila moment i laski jeszcze większe niż przed ;)
Nie ma co się denerwować :)

A ja mam 8kg na plusie... myślałam, że będzie więcej ale waga ani drgnie. Z jednej strony się cieszè a z drugiej zastanawiam, jak to jest, bo w pierwszej ciąży przytyłam 18kg a odżywiałam się podobnie... ;-) może to też moja dieta cukrzycowa ma wpływ...

U mnie strat od 60 kg, a teraz 76,7 kg, w dwa tygodnie 3,5 kg, z tego podejrzewam, ze ladnych pare kg to woda, spuchnieta jestem. Dopóki pogoda byla chlodniejsza waga prawie stala w miejscu, a teraz galopuje w gore.....:szok:
Tak samo bylo z Michasiem, pod koniec ciazy bardzo zatrzymywalam wode i puchlam....

reklama
Do góry