reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga w ciąży

reklama
Dmuchawcu, super!

Isis masz racje - dziewczyny szybko kilogramy lecą w dół!

Ja dzisiaj ujrzałam na wadze 68 - a dawno, oj dawno, tego nie widziałam :-D Podsumowując: przed ciążą było 75, w ciąży w 9. miesiącu 83, czyli w sumie spadło 15. Teraz chciałabym ujrzeć 65, zobaczymy czy się uda:tak:

Wszystkim dziewczynom gratuluje spadków wagi. I u mnie chyba w końcu ruszyło w dół... :) przed ciąża 62kg, w dniu porodu koło 79. Dwa tygodnie po stanęło na 68 i tak stało i stało... Dzis 66 i mam nadzieje tendencja spadkowa. Moj cel 62 :)

Dmuchawcu mój cel to też 56:))) Anusia jesteśmy na tym samym etapie, u mnie też 66...

Kurde ograniczyłam jedzenie do koniecznego minimum (żeby pokarmu nie stracić) a waga leci jak krew z nosa:/ od wczoraj zaczęłam ćwiczenia, dzisiejszy dzień przywitałam z Chodakowską TurboSpalanie:)))

u mnie wyglada to tak :
waga sprzed ciązy 56 kg
waga ostateczna w ciązy 75 kg
czyli + 19
teraz 58 kg - moja waga wymarzona :) (czyli - 17 kg)

reklama
Do góry