reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

PALINDROMEA - nie martw się Kochana, popieram MAMĘWIKI. Z Natalią przytyłam 35kg i wszystko ze mnie zeszło w niecałe 3 m-ce. Byłam chudsza niż przed ciążą, za chuda :). Teraz przytyłam mniej, ale wyjściową miałam kilka kg wyższą, więc wagowo jest podobnie jak było z Natalką (może mniej o 3-5kg).
Będziemy karmić, biegać z dziećmi, dbać o siebie i znów będziemy piękne :-) :tak:

reklama
Ja obraczki to juz nie nosze od lutego. Moze jeszcze tego bardzo nie widac ale cala jestem nabrzmiala, ewidentnie zatrzymuje wode, nagorzej jest wieczorem.
Stopy i kostki i lydki i dlonie.... przed ciaza nosilam rozmiar bura 39, teraz pozyczam buty od mamy, tylko w rozmiarze 41:szok:.....i sa na mnie w sam raz. Nie tylko na szerokosc (mama 3 miesiace temu wazyla 94 kg) buty sa rozbite, ale takze na dlugosc.... stopa by mi urosla 2 numery?? Mam nadzieje ze po porodzie to wroci do normy.....

37 tc i wskazówka jest na 80, czyli 22 kg na plusie :(Przeraża mnie to.. hehe :) Mam nadzieję, że szybko uda mi się to zrzucić :)

Sandra - przed chwilą oglądałam Twoje zdjęcie na brzuszkowym . Gdzie Ty masz te 22 kg .?????!!!! Chudzinka taka z piłeczką z przodu :tak:.

U mnie dzisiaj rano na wadze 81kg :-:)-:)-:)-:)-( czyli na + już 14kg... porażka:( chciałam podczas całe ciąży przytyć MAX 15 kg, ale wątpię, że się uda... w dodatku ciągle ostatnio chodzę głodna!!!! nawet nie to, że mam smaki, ale ciągle mam ssanie!!!

Smile - 14 to jeszcze nie tak dużo. Poza tym pod koniec waga trochę hamuje (sama widzę po sobie, od 2 tygodni stoję w miejscu), więc nawet jeśli przekroczysz 15 to o nie dużo. Staraj się podjadać np. owocami (np. arbuzem - nie tuczy, zapełnia żołądek a wysikasz raz dwa;-)) :happy2:

reklama
Do góry