reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

reklama
Wenusjanka - nie przejmuj się. Teraz wszystkie stajemy się kolosami. Sama mam w brzuszku 123 cm, czyli jakieś ok. +30 cm. Na wagę to już nie chcę wchodzić - te cyferki mnie porażą...

Ja dziś dostałam opieprz od pani rejestratorki, która mnie ważyła :zawstydzona/y: 26/02 ważyłam 60,7kg a dziś miałam 66kg - podobno DUŻO przytyłam :baffled:
Ogólnie mam już 8,5kg na plusie... a jeszcze 7,5 tyg!!!

U mnie 36 tydzień i 84kg, czyli plus 24kg. Od przyjęcia w szpitalu mam mniej o 2 kg, ale widzę, że po diecie obrzęki się bardzo zmniejszyły i mam nieco mniej wody.

reklama
Wenusjanka - niechlubny rekord należy do mnie - wierz mi na słowo , bo wstyd mi się do wagi przyznać :zawstydzona/y:. Na plusie 23 kg. A dychę miałam nadwagi jak zachodziłam w ciążę :zawstydzona/y:. Będzie ciężko zrzucić:-(.

Do góry