Dziewczyny doskonale Was rozumiem! Nigdy do szczupłych nie należałam, byłam normalna. Ale i tak zawsze czułam się grubo, a teraz to w ogóle jestem przerażona, boje się, że jak przytyję bardzo to nie zrzucę później tego! to z jednej strony, a drugiej, nie mogę się doczekać pokaźnego brzuszka!
reklama
Ja to mogłabym napisać to samo, co przed chwilą Smile identyczna sytuacja u mnie ...
Ja startowałam z wagą 62 (jak zaszłam byłam w trakcie diety, w ciągu miesiąca zrzuciłam 8 kg) - teraz ważę 64-65, to od dnia zależy i od tego ile dzień wcześniej zjem, bo ważę się rano zawsze na czczo....
Ja startowałam z wagą 62 (jak zaszłam byłam w trakcie diety, w ciągu miesiąca zrzuciłam 8 kg) - teraz ważę 64-65, to od dnia zależy i od tego ile dzień wcześniej zjem, bo ważę się rano zawsze na czczo....
RobaczekII
Fanka BB :)
A mnie w tej ciąży wcale rosnący brzuszek nie cieszy W I to szalałam z radości i dumnie paradowałam z brzuchem a teraz to chciałabym go schować Całkowicie nie czuję się atrakcyjna, ba ociężała foka i wieloryb ....Dziewczyny doskonale Was rozumiem! Nigdy do szczupłych nie należałam, byłam normalna. Ale i tak zawsze czułam się grubo, a teraz to w ogóle jestem przerażona, boje się, że jak przytyję bardzo to nie zrzucę później tego! to z jednej strony, a drugiej, nie mogę się doczekać pokaźnego brzuszka!
NO pocieszeniem tylko jest ten kochany maluszek, dla którego warto przytyć i 100 kg !
A ja mam we wrzeniu wesele..... chyba kupie wielką kiecke do samej ziemi....
Jak znam zycie to w 3 miechy nie dojde do jakiegos normalnego wygladu.....
Takze kobitki, wszystkie nas czeka to samo, lato i brzuszki oraz inne uwypuklenia pociążowe
Jak znam zycie to w 3 miechy nie dojde do jakiegos normalnego wygladu.....
Takze kobitki, wszystkie nas czeka to samo, lato i brzuszki oraz inne uwypuklenia pociążowe
RobaczekII
Mierzylam przed chwila swoj brzuszek i mam 88 cm- 20 cm wiecej...
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
hejka, ja mam tempo ekspresowe kilka dni temu miałam wagę 68kg czyli -3kg, wczoraj najadłam się jak bąk u mamy i wieczorem ważyłam 69 a dzis rano hehe jeszcze nic nie zjadałam a tu 70,4
teri114
Dziewczyny jak mam już 8 kilo na plus jej czemu ja tak rosnę w oczach czuję sie tak ciężko jak nigdy dotąd to moja największa waga w życiu nigdy nie przekroczyłam 60 kg z synkiem szlam na porodówkę z równo 60 kg a teraz jeszcze trochę i 7 z przodu będzie do porodu to i może o 8 zahaczę staram się naprawdę nie objadać a i tak tyję niemiłosiernie szybko ( juz ledwo chodzę czuje sie jak słonica mój m oczywiście nie mówi że jestem gruba tylko jak mowie że mam wielki brzuch to mówi że przecież w ciąży jesteś to ci wolno ale ja boje się że zostanie mi jakaś obwisła skóra na brzuchu i nie da się jej wyćwiczyć chyba musze przestać oglądać ''sekrety chirurgi '' bo jak widzę te dziewczyny co przychodzą z taka obwisłą skóra na brzuchu i mówią że to po ciązy zostało to ja juz mam wizje że mi tez tak zostanie to dla mnie byłoby nie do zniesienia jeszcze jak mój mąż patrzy no to i mój fuuuj ohydne ja mu mówię a co jak mi tak zostanie to mówi eeee tobie na pewno nie zaraz polecisz na fitnes fakt po synku po 2 tygodniach juz latałam na aerobik i teraz też mam taki zamiar ale ze skóra na brzuchu się nie wygra jak za duzo zostanie
echhhhh wyżaliłam się sorki ale komu jak nie WAM
echhhhh wyżaliłam się sorki ale komu jak nie WAM
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Teri ja jestem po dwóch ciążach - każda była inna. W pierwszej rodziłam z wagą 65kg W drugiej w dniu porodu miałam 72kg, a teraz już ważę 63kg. Z brzuchem w obu przypadkach nei było tak źle, ale po drugiej ciąży musiałam sie bardziej postarac, żeby zrzucić zbędne fałdki. Tym razem będzie pewnie jeszcze trudniej, ale damy radę
reklama
Hej dziewczyny, to ja też w takim razie się dołączam - tydzień 23, waga startowa 54kg, a teraz - 59kg 5kg na plusie myślę, że to w sam raz. Chciałabym przytyć nie więcej niż 10-12kg, ale zobaczymy, z naturą nie wygrasz
Podziel się: