reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga w ciąży

reklama
ja przy wzroście 164 przed ciążą ważyłam już sporo bo 67kg, a teraz w 16tc ważę, 67,8kg. Mam nadzieję, że więcej niż 77kg ważyć nie będę:p:p:p

smile to prawie nie przytyłaś nic ja mam ten sam wzrost co ty i teraz ważę też tak samo 67,2 ale ja startowałam od 60 kg czyli mam juz 7 kg na plus :sorry: przeraża mnie ta 7 z przodu byle tylko nie było 8 :baffled:

mama wikusi, teri trzeba zrobić tak, żeby 8 z przodu nie było!! :))

Ja się strasznie tego boję, bo wiem, że ze zrzucaniem kg u mnie ciężko! mniej niż 60kg w ciągu ostatnich lat chyba nie miałam:( a moim marzeniem jest po ciąży 56kg!

kochana ja z wiki na liczniku miałam ponad 84kg! a startowałam coś z 62,5 (tyle w 12tc) a ile mniej miałam wcześniej nie wiem. Czułam się jak słonica :( Fakt 10kg zeszło razem z CC, później opuchlizna i reszta i spadłam do tych 62,5... ale moim marzeniem jest mniej niż 60kg po tej ciąży....i mniej w brzuchu...

ja mam nadziej, ze szybko wroce po ciazy do swojej wagi 55kg, teraz martwia mnie te kg , ale z drugiej strony to wszystko dla dobra dzidziusia:) ostatnio apetyt mi sie zwiekszyl , bo nawet w nocy czasem musze zjesc kanapke:) ja duzo przytylam w biodrach, [posladkach i udch, ale przed tem bylam szczupla wiec dzidzius musi sie gdzies zmiescic. Ale po ciazy jak dojde do sievie , to silownia obowiazkowa:)

kochana ja z wiki na liczniku miałam ponad 84kg! a startowałam coś z 62,5 (tyle w 12tc) a ile mniej miałam wcześniej nie wiem. Czułam się jak słonica :( Fakt 10kg zeszło razem z CC, później opuchlizna i reszta i spadłam do tych 62,5... ale moim marzeniem jest mniej niż 60kg po tej ciąży....i mniej w brzuchu...

Ja mialam 82kg a startowalam z 60kg:szok:

Jak tak sobie czytam to widzę, że wiekszość z Was to takie chudzinki... eh... pozazdrościc... ja startowałam z wagą 62 kg, teraz jest 64... ale boję się\, że na finiszu będzie 8 z przodu... a mam chory kręgosłup
(przepuklina, dyskopatia) który już teraz daje o sobie znać a brzuszka mam tyle co i nic... :-(

reklama
Do góry