reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga w ciąży

reklama
Screen shot 2013-01-08 at 09.10.28.jpgMi wychodzi, że wszystko w normie.. przytyłam około 4kg do 19 tyg.. tak mniej więcej bo nie jestem pewna ile dokładnie ważyłam przed ciążą 61 czy 62. Uff.. już się martwiłam, że za dużo, jak czytam że niektóre z Was prawie wcale nie przybrały :p

Matko dziewczyny Wy się martwicie, że nie tyjecie, a ja się martwię, ze za dużo :-D Ja już mam dobre 7kg na +, tylko nie wiem gdzie to poszło, bo we wszystkie spodnie i ciuchy od początku ciąży mieszczę się tak samo :baffled: Ostatnio położna mnie skwitowała, że za duzo przybrałam i żeby słodyczy nie jeść, a ja słodyczy nie jem prawie wcale i ogólnie jem normalnie, nie obżeram się, nie jem późno wieczorem więc nie wiem o co kaman i gdzie mi to wszystko idzie :-)

Matko dziewczyny Wy się martwicie, że nie tyjecie, a ja się martwię, ze za dużo :-D Ja już mam dobre 7kg na +, tylko nie wiem gdzie to poszło, bo we wszystkie spodnie i ciuchy od początku ciąży mieszczę się tak samo :baffled: Ostatnio położna mnie skwitowała, że za duzo przybrałam i żeby słodyczy nie jeść, a ja słodyczy nie jem prawie wcale i ogólnie jem normalnie, nie obżeram się, nie jem późno wieczorem więc nie wiem o co kaman i gdzie mi to wszystko idzie :-)

Ja tez jestem z tych tyjacych i raczej nie mam sobie co zarzucic, bo jem w miare normalnie a tyje jak 150:szok: Do lata to bede slonicą:tak:

reklama
Do góry