reklama
ja od poczatku ciąży 6,5 kilo na plusie.
Zaczynałam przy wzroście 160 cm z wagą 53 kilo.
Wg tego kalndarza wagi jestem w normie Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl
ponoc lepiej tyc po trochu i systematycznie, ale i tak musze sie pilnowac zeby nie przegiąc. W koncu 16 kilo szybciej sie zgubi po ciaży niz 20:-)
Chciaz chciałabym tak ja dziewczyny króre teraz maja tylko 2-3 kilo na plusie, fajna sprawapozazdroscic
Zaczynałam przy wzroście 160 cm z wagą 53 kilo.
Wg tego kalndarza wagi jestem w normie Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl
ponoc lepiej tyc po trochu i systematycznie, ale i tak musze sie pilnowac zeby nie przegiąc. W koncu 16 kilo szybciej sie zgubi po ciaży niz 20:-)
Chciaz chciałabym tak ja dziewczyny króre teraz maja tylko 2-3 kilo na plusie, fajna sprawapozazdroscic
C
claudia4you
Gość
Ja nie wiem czy teraz jestem w normie, bo nie mam wagi w domu :-(
E
Ewcia_822
Gość
Ja sobie kupiłam, kiedy oczu mi nie było już widać, to było 18 kg temu...
Wtedy wzięłam się trochę za siebie i starałam się przynajmniej osiągnięta wagę utrzymać
Wtedy wzięłam się trochę za siebie i starałam się przynajmniej osiągnięta wagę utrzymać
C
claudia4you
Gość
Ja sobie kupiłam, kiedy oczu mi nie było już widać, to było 18 kg temu...
No ja też mojemu mówię, że teraz by mi się przydała waga aby siebie kontrolować bardziej i patrzeć czy w miarę dobrze tyję.
Mieliśmy fajną wagę w poprzednim mieszkaniu, ale koleżanka z nami mieszkała, robiła pranie i zalała łazienkę, a potem się okazało jak się przeprowadziła , że wagę też zalała.....
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Dziewczyny mnie ważą przed każdą wizytą więc nie muszę kupować wagi, a nawet jeżeli tyje więcej niz bym chciała to w koncu tylko ciąża, a nie zamierzam popadać w paranoje i sie odchudzać, niestety przytyłam dużo już, ale wiem że zrzucę bo lubię być szczupła zawsze pilnowałam się i zbędne kilogramy łatwo gubiłam, a przy dziecku będzie tyle roboty i jeszcze wróce do pracy, że napewno uda sie zrzucic
Madlen80
Fanka BB :)
Wedlug tego kalkulatora to ja w normie waze :-) Ciesze sie, ze nie tyje tak jak w poprzedniej ciazy.
Moj wzrost 170 cm, waga startowa 56 kg
20 tyg. 61 kg czyli +5 kg
Moj wzrost 170 cm, waga startowa 56 kg
20 tyg. 61 kg czyli +5 kg
C
claudia4you
Gość
Mnie też ważą co trzy tygodnie , czyli na każdej wizycie.
Ja bym chociaż w domu się sprawdzała ile ważę bo nie jestem przekonana , ze po ciąży będę szczupła i wrócę do swoich 50 kg :-(
Ja bym chociaż w domu się sprawdzała ile ważę bo nie jestem przekonana , ze po ciąży będę szczupła i wrócę do swoich 50 kg :-(
reklama
Podziel się: