reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga w ciąży

U mnie stopniowo w górę
Waga wyjściowa 67kg
13 tydzień + 1kg (68kg)
16 tydzień + 2kg (70kg)
18 tydzień
+ 1kg (71kg)
---------------------------
= + 4kg

reklama
A ja od oczatku ciazy caly czas mam kilogram do tylu. Ciekawe kiedy zaczne przybierac, choc nie spieszno mi do tego. Lekarz mowi ze u dzidzi wszystko ok wiec mam sie tym nie przejmowac.

a mi się tyje ^^ Szczerze to bardzo się z tego cieszę, bo mam niedowagę ;)
Przed ciążą 47,5kg
8 tydz - 49,6kg
12 tydz - 50kg
16 tydz - 51,7kg
-----------------
= + 4,2kg :-D

reklama
Waga wyjściowa 57 kg/173cm
6 kg w pierwszym trymesterze
16 tydz +7 kg
20 tydz -2 kg i oby tak do końca :p przytyłam 11kg dotychczas, ale miałam niedowagę więc nie jest źle :))

Do góry