reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga- rośniemy :)

Izunia, Ty 19 kg, a ja w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg :zawstydzona/y: ważyłam 60, a skończyłam z 90 kg, teraz startowałam z dużo wyższą wagą, ale bardziej uważam i kontroluję swoją wagę :tak:...ja dziś 81,7 kg, aż wstyd się "chwalić" przy takich chudzinkach jak Wy :sorry:

reklama
Dotkass najważniejsze ze dzidzie w brzusiach mają sie dobrze, a za nasze cielaczki weźmiemy sie po porodzie :-Dhahaha.
Ja zawsze miałam faze na punkcie wagi i wyglądu dlatego w pierwszej ciązy powiedziałam dośc i zaszalałam :zawstydzona/y: teraz juz sie pilnuje :tak:
Podziwiam dziewczyny z minusową wagą :szok: to jest wyczyn :tak:
P.S. dziękuje za dopisanie , buziaki :happy:

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
white_orchid , Tasia001 wiem, wiem kobietki, tylko że ja ani w pierwszej ciąży, ani teraz nie miałam wymiotów, takze idzie w tą drugą strone :-D

ticker.php

ticker.php

Ja na razie nie przytyłam a nawet schudłam ponad kilo. Miałam okropną gorączkę przez 2 dni i myślałam że nie wydole. Ale jakoś dałam rade. Ważne żeby z maluszkiem było dobrze :tak:

a my już 3 kg mamy więcej od początku ciąży mimo wymiotów :-(
Ty to i tak taka młodziutka i chudziutka, że te 3 kg to napewni zniknęło gdzieś, a pro po bardzo mi przypominasz na niektórych zdjęciach moją cioteczną siostrę :tak:, chyba jak odwiedzę Mamę, albo znajomych na Ursynowie to się wbiję do Ciebie, żeby kilka fotek Ci strzeli- pięknoto :-)

reklama
ja teraz też przytyłam. ale zważę się dopiero 17tego u lekarki.
jednak chyba muszę przestać podjadać...bo to jest złe hihih;-)

Do góry