reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga po porodzie

Ja przytylam 6, 5 kg dzis sie wazylam tydzien po porodzie jestem na 0, nie mam nic do zrzucania a wiem ze zrzuce , pamietam jak wygladalo to z Olem za pol roku bede wygladala jak kosciotrup malo pocieszajaca perspektywa:-(
No ja też właśnie coś za szybko chudnę, ostatnio było 66, teraz już 64,8, w sumie tylko trochę brzuszka mi zostało, a raczej takiej galaretki:)Jak się smieję to wszystko się trzęsie, ale mam nadzieję że i to zejdzie.

reklama
Ja się czułam mniej atrakcyjne z wielkim brzuchem, mimo że mój mąż przekonywał mnie że jest wręcz odwrotnie. Teraz sama niewiem, zobaczymy jak się te 6 tygodni skończy :-)

Co do wagi to ja parę dni temu byłam na zero :-) ale mam nadzieje że jeszcze schudnę :-) a zwłaszcza że sgubię ten galaretowaty brzuszek :-)

reklama
taa.. ja tez w ciążowych jeszcze latam i jedną pare dzinsow sobie kupilam zwykłą ale 2 rozmiary wieksze niz przed ciaza...

Do góry