No ja też właśnie coś za szybko chudnę, ostatnio było 66, teraz już 64,8, w sumie tylko trochę brzuszka mi zostało, a raczej takiej galaretkiJak się smieję to wszystko się trzęsie, ale mam nadzieję że i to zejdzie.Ja przytylam 6, 5 kg dzis sie wazylam tydzien po porodzie jestem na 0, nie mam nic do zrzucania a wiem ze zrzuce , pamietam jak wygladalo to z Olem za pol roku bede wygladala jak kosciotrup malo pocieszajaca perspektywa:-(
reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
Ja przytyłam 20 kg!!! Po wyjściu ze szpitala ważę równe 10 kg mniej, więc może nie jest tak źle...
Ja się czułam mniej atrakcyjne z wielkim brzuchem, mimo że mój mąż przekonywał mnie że jest wręcz odwrotnie. Teraz sama niewiem, zobaczymy jak się te 6 tygodni skończy :-)
Co do wagi to ja parę dni temu byłam na zero :-) ale mam nadzieje że jeszcze schudnę :-) a zwłaszcza że sgubię ten galaretowaty brzuszek :-)
Co do wagi to ja parę dni temu byłam na zero :-) ale mam nadzieje że jeszcze schudnę :-) a zwłaszcza że sgubię ten galaretowaty brzuszek :-)
mi poszło w nogi i biodra masakra kiedy ja to zgubie :-(
dużo spacerów i nawet nie zauważysz jak schudniesz
dużo spacerów i nawet nie zauważysz jak schudniesz
oby ,bo w dziny sie nie mieszcze
oby ,bo w dziny sie nie mieszcze
Ja też jeszcze nie wchodzę w swoje spodnie z przed ciąży, przez ten brzuch :-) wciąż chodzę w w ciążowych spodniach które jednak zaczynają mi już z tyłka zlatywać :-)
Ja też jeszcze nie wchodzę w swoje spodnie z przed ciąży, przez ten brzuch :-) wciąż chodzę w w ciążowych spodniach które jednak zaczynają mi już z tyłka zlatywać :-)
hehe tez w nich chodze i jakos tak dziwnie bez brzucha
reklama