reklama
Minesota
Fan(ka)
Hej
Ja póki co się dalej wagą nie przejmuje - za to widokiem mojego biustu owszem:-( dziewczyny co bym nie robiła to rozstępów mam co nie miara :-( i z 75C skoczyłam na 90D :-(
Ja póki co się dalej wagą nie przejmuje - za to widokiem mojego biustu owszem:-( dziewczyny co bym nie robiła to rozstępów mam co nie miara :-( i z 75C skoczyłam na 90D :-(
Myszaaa, no niestety, ciaza z Wiktorem tez mi zmasakrowala biust. Najgorszy jest widok jak juz sie skonczy karmic, takie flaki zostaja bo w ciazy to jeszcze mimo rozstepow to jest taki napompowany a pozniej... szkoda gadac Ja kiedyś miałam B, potem z Wiktorem miałam C w porywach D a teraz mam już E. Oczywiscie w tej ciazy tez pojawily mi sie nowe rozstepy ale skoro i tak juz mialam taki a nie inny biust to mnie to malo obeszlo. Bardziej sie zmartwilam moim rozstepem na brzuchu.
Minesota
Fan(ka)
Na brzuchu cisza - i się cieszę...
Ale na udach - masakra:-(
Ale na udach - masakra:-(
no ja z Wiktorem na brzuchu nie mialam ani jednego rozstepa. Po urodzeniu tylko z boku na biodrach zobaczylam ze mi wyskoczyly, mimo ze wczesniej ich nie widzialam. Ale tym tez sie zbytnio nie przejelam. Najgorzej to wlansie mam z piersiami.
Minesota
Fan(ka)
W sumie ja tego nawet nie zauważyła - pewnego dnia - miałam wrażenie że one się poprostu poorały:-( już nie narzekam ...
reklama
fajnamagdalenka
Początkująca w BB
Witam,36tydzień przytyłam 10kg i mam dosyć.Myślę że do 12dociagne.Rozstępy,no cóż brzusio czysty ale...piersi [mega biust]mało tego i nawet kreseczki się pojawiły A czytałam gdzieś(nie pamiętam gdzie to było)ze,jeżeli kobieta w ciąży ma duży biust to musi spać w staniku.Stanik utrzymuje piersi i wtedy nie robią się rozstępy.Ja tego nie próbowałam,może dlatego mam te cudowne kreseczki.Pozdrawiam Magda.