reklama
creativo
Fanka BB :)
Kleo mamy podobne "wyniki" wagowe hihiU mnie waga startowa 74kg przy wzroście 166, więc gdzieś 10kg zaa dużo..
Waga 31tc- 77 kg. Aż sobie porównałam, jestem zadowolona )
Zobacz załącznik 776745
to będziemy się wzajemnie motywować po porodzie może nie tyle żeby zrzucić ciążowe, ale przed ciążoweKleo mamy podobne "wyniki" wagowe hihi
creativo
Ja licze na to ze przedciazowe tez pojda precz bo zawsze bylam bardzo szuplato będziemy się wzajemnie motywować po porodzie [emoji14] może nie tyle żeby zrzucić ciążowe, ale przed ciążowe
Olgi89
i ja mam taka sama nadzieje ! dluga droga mnie czeka bo moja idealna waga to 57kg...Ja licze na to ze przedciazowe tez pojda precz bo zawsze bylam bardzo szupla
creativo
Ja jestem nizsza ale najlepiej tez wygladam przy 57 maks 59... Luby sie cieszy bo mowi, ze teraz nie boi sie mnie przytulic wczesniej mial wrazenie, ze zaraz mi cos peknie haha fakt jak przytylam to i moje wyniki z krwi sie poprawily bo wiecznie walczylam z anemia ...i ja mam taka sama nadzieje ! dluga droga mnie czeka bo moja idealna waga to 57kg...
K
Krasnal77
Gość
Ja mam bmi ok. 26,5 ale tez ponadprzeciętnie rozwiniętą masę mięśniową. Przed ciaza wazylam wg. Mnie ok 3 kg za duzo, bo na boisku najlepiej mi tak w przedziale 78-80 kg
Olgi89
ja przed ciaza wazylam o 6kg za duzo ale jestem dobrej mysli.. bede karmic uwazac na to co jem do tego sciskac sie pasem + po pologu cwiczyc (kupuje sprzet do domu ) musi byc dobrze !! do lata bedzie troszke czasu wiec mam nadzieje ze sie ogarne
creativo
Podobno nie powinno sie pasem sciskac bo wtedy macica moze sie zle obkurczycja przed ciaza wazylam o 6kg za duzo ale jestem dobrej mysli.. bede karmic uwazac na to co jem do tego sciskac sie pasem + po pologu cwiczyc (kupuje sprzet do domu ) musi byc dobrze !! do lata bedzie troszke czasu wiec mam nadzieje ze sie ogarne
Tak slyszalam ...
reklama
Olgi89
To ja slyszalam odwrotnie , ze przyspiesza obkurczanie i pomaga opinie sa ogolnie podzielone ale z tego co czytalam to wiekszosc ogolnie na + i wiekszosc jednak poleca mamy ktore znam osobiscie bardzo sobie chwala..Podobno nie powinno sie pasem sciskac bo wtedy macica moze sie zle obkurczyc
Tak slyszalam ...