reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

reklama
O rany, ale mnie zawstydziłyście :zawstydzona/y: To tylko zwykłe makarony... Kupiłam kilka paczek najtańszych makaronów, pokleiłam klejem na gorąco, trochę lakieru w sprayu i gotowe. Jeśli któraś chce się pobawić- polecam, bo to naprawdę żadna sztuka. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że najbardziej przydatne są rurki skośnie ścięte i wstążki. Najwięcej z nich wychodzi i są najlepsze do klejenia. Fajne są też makarony- gwiazdki (ewentualnie choinki i kółka), ale nie trafiłam na nie, więc obyłam się bez.

Natuś do tego nie trzeba mieć żadnego talentu, tylko odrobinę cierpliwości (zdecydowanie mniej niż przy jakichś robótkach, typu szydełkowanie). Takie rzeczy robię z dzieciakami w pracy. W tym roku bawiłam się jeszcze w wianki (część z szyszek, część z gałązek) i choinki w doniczkach z tego co akurat miałam na zbyciu (orzechy, szyszki, żołędzie, kasztany, itp.) :-) Zwłaszcza te ostatnie spodobały się dziewczynom, bo mogły sobie przyklejać co chciały a po polakierowaniu wyglądało ślicznie.

reklama
aniawa jak zobaczyłam te Twoje cudeńka to tylko przez dłuzszyczas słyszałam jak mi szczeka odbija się jak piłka po podłodze. Podziwiam talenty, cierpliwości i pomysłowości

Do góry