reklama
92Tynka92
Fanka BB :)
Cyntia z ust mi to wyjęłaś. Na bliźnięta jednojajowe każdy ma takie same szanse. To czysty przypadek:-) w rodzinie nie ma żadnych.
Pauli dziś 6 tygodni 0 dni. Z usg pęcherzyk jest na 5 tygodni 5 dni a dzidziusie 5 tygodni 6 dni więc wszystko praktycznie idealnie.
Pauli dziś 6 tygodni 0 dni. Z usg pęcherzyk jest na 5 tygodni 5 dni a dzidziusie 5 tygodni 6 dni więc wszystko praktycznie idealnie.
american_girl2017
To i moja kolej. Na chwilę obecną spodziewam się bliźniąt jednojajowych! Mają po 3 mm i jednemu już bije serduszko. Za dwa tygodnie wizyta kontrolna i założenie karty ciąży. Oby wszystko było dobrze. A tu zdjęcie. Przy pecherzyku żółtkowym widać dwa malutkie przecinki jeden pod drugim
Wow gratulacje [emoji122][emoji122][emoji122]
To chyba pierwsze blizniaki na Kwietniowkach !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam następny termin w 6t0d wiec po cichutku liczę ze i u mnie będzie juz serduszko.Cyntia z ust mi to wyjęłaś. Na bliźnięta jednojajowe każdy ma takie same szanse. To czysty przypadek:-) w rodzinie nie ma żadnych.
Kuzynka ma blizniaczki jednojajowe, sama ma również siostre blizniaczke, wiec moze jednak geny moga troche pomoc.
Tak na marginesie uwielbiam te bliźniaczki, to taka słodkośc razy dwa, tez bym chciala takie
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
nuka
Dzisiejsza wizyta. To 6t6d ciąży. Serduszko pięknie bije, maluch ma ponad 1 cm.
Gratuluję Wam wszystkim, zwłaszcza Tynce bliźniaków!
Nie widze zdjecia;(Dzisiejsza wizyta. To 6t6d ciąży. Serduszko pięknie bije, maluch ma ponad 1 cm.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Milkchocolate
Ja tez nie widze
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
reklama
Gratuluję super gdy odczytalam moja betę która wzrosła 4 krotnie i lekarz powiedział ze może bliźniaki to licY łam nawet na to ze się pojawia ale póki co mówi ze nie może stwierdzić czy byłoby ich dwoje ale raczej jedno....
patrząc na twe zdjęcie nie mogę zaczaic gdzie widać dwa zarodki....? sorki za 0yta nie ale nie wiem
patrząc na twe zdjęcie nie mogę zaczaic gdzie widać dwa zarodki....? sorki za 0yta nie ale nie wiem
To i moja kolej. Na chwilę obecną spodziewam się bliźniąt jednojajowych! Mają po 3 mm i jednemu już bije serduszko. Za dwa tygodnie wizyta kontrolna i założenie karty ciąży. Oby wszystko było dobrze. A tu zdjęcie. Przy pecherzyku żółtkowym widać dwa malutkie przecinki jeden pod drugim