reklama
jooo_asia
Fanka BB :)
Mój też kilka dni [emoji4]Tynka mój Babel jest 8 dni młodszy niż om
Cudo [emoji7] tez mam termin na 1 maja [emoji4] na ostatnim usg zarodeczek byl jeszcze malenki, dopiero za ponad dwa tygodnie zobacze znowu, juz sie nie mogę doczekać [emoji3]Hej:-) melduję, że maluszek jest jeden ale za to piękny i silny. Ze względu na moją późną owulację termin porodu z USG wychodzi na 1 maja. Małe ma 12 mm , a serduszko bije 164 razy na minutę. A to zdjęcie mojego spełniającego się marzenia.
An-ia
Tynka ja też mam młodszą ciążę o tydzień niż wychodzi z OM. Wczoraj wg usg byl 8w2d i krewetka miala 18.7mm
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
ania.orz
Tynka miałam podobna sytuację w poprzedniej ciąży, najpierw termin był z om przez jakiś czas, a potem, że jakby ciaza młodsza. W 3 trymestrze tak zaczęła nadrabiac, że urodziła się 3800g.
Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
92Tynka92
Dzięki dziewczyny bardzo mnie pocieszylyście :-) od razu lepiej się poczułam. Lekarz powiedział, że moja fasola wygląda bardzo zdrowo i wszystko jest dobrze. O wielkości nawet nie wspomniał i powiedział, że dla niego i tak liczy się tylko termin z OM i na karcie ciąży mam wpisane 26.04.16r. Pewnie jakby było z dwa tygodnie różnicy to by na to zwrócił uwagę.
Z ciekawostek to usłyszałam jeszcze, że jeśli pojawi się plamienie to mam nie panikowac, bo teraz małe bardzo szybko rośnie wraz z łożyskiem i może rozrywać naczynka w macicy.
Z ciekawostek to usłyszałam jeszcze, że jeśli pojawi się plamienie to mam nie panikowac, bo teraz małe bardzo szybko rośnie wraz z łożyskiem i może rozrywać naczynka w macicy.
Cyntia85
Tynka - spokojnie Zobacz na moje usg w watku z badaniami (na 6 str). U mnie byl 7 tydz 1 dz, a maluszek mial 10,9 mm (usg oszacowało na 7 tydz 2 dz). Super wynik Ja myślę, ze kazdy aparat ma wgrane jakies swoje statystyki i tyle.
A swoja droga zobaczysz sama jak teraz z kazdym tygodniem beda sie wahac wyniki
A swoja droga zobaczysz sama jak teraz z kazdym tygodniem beda sie wahac wyniki
salatkaOwocowa
Ja w pierwszej ciąży miałam roznice aż o tydzień. A corka urodziła sie z roznica 3 tyg ale zdrowa jak kon.Dzięki dziewczyny bardzo mnie pocieszylyście :-) od razu lepiej się poczułam. Lekarz powiedział, że moja fasola wygląda bardzo zdrowo i wszystko jest dobrze. O wielkości nawet nie wspomniał i powiedział, że dla niego i tak liczy się tylko termin z OM i na karcie ciąży mam wpisane 26.04.16r. Pewnie jakby było z dwa tygodnie różnicy to by na to zwrócił uwagę.
reklama