sarenko gratuluję serdecznie!!! Podczytuję czerwcówki 2014 i już Cię tam zobaczyłam. I dziękuję za miłe słowa - póki co,@ się spóźnia 7 dni już,ale ze względu na moje nieregularne cykle,na zbyt wiele nie liczę.. W poniedziałek idę zbadać tarczycę,a później muszę czekać do następnej @ i między 2 a 5 dc zrobić hormony.To zawsze jakiś krok naprzód. Chyba,że @ już nie przyjdzie.:-)
reklama
naftanalek
Fanka BB :)
Karotka trzymam kciuki
Sarenka gratulacje
Sarenka gratulacje
DOODA
wrześniowa mama :)
Witam Was dziewczynki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-),
witam sie ponownie we wrzesnióweczkach 2014, czy któraś z Was może gdzieś w tych okolicach????
witam sie ponownie we wrzesnióweczkach 2014, czy któraś z Was może gdzieś w tych okolicach????
Magdalena0713
Gratulacje Karotka Masz jakieś "przeczucia" co do płci maleństwa? Pewnie Sara się cieszy
Dziękuję :-) Hm,ja to bym chciała drugą dziewczynkę..zresztą jak w 1 ciąży,pożeram dużo słodkiego i nabiału..ale P. i pół mojej rodziny mówi,że ma być chłopak,bo "parka".. W sumie ważne,żeby zdrowe było.
A Sara..chyba do niej do końca nie dociera ,że będzie dzidziuś.Niby się cieszy,ale chyba sama nie wie z czego dokładnie.
No i chwała Bogu,ta ciąża równie bezobjawowa jak i pierwsza,gdyby nie USG,to bym nie wiedziała,że w ciąży jestem.
A Sara..chyba do niej do końca nie dociera ,że będzie dzidziuś.Niby się cieszy,ale chyba sama nie wie z czego dokładnie.
No i chwała Bogu,ta ciąża równie bezobjawowa jak i pierwsza,gdyby nie USG,to bym nie wiedziała,że w ciąży jestem.
Ojej kobietki Wy tu jeszcze jestescie ????? weszlam tu po latach w ciekawosci jak wygladaja te Wasze wrzesniowe szkraby - juz teraz szkolniaki !!! Czas leci strasznie szybko ... Pamietacie mnie ???? :-)
Ja juz mam drugiego synka - wlasnie w styczniu skonczyl 2 latka :-) a Michalek juz chodzi do zerówki :-)
Ja juz mam drugiego synka - wlasnie w styczniu skonczyl 2 latka :-) a Michalek juz chodzi do zerówki :-)
reklama
kasiunia123
Witam się i ja, tym razem udzielam się na kwietniówkach 2016 :-) Na wiosnę Roksanka będzie miała rodzeństwo Długo nie mogliśmy zdecydować sie na drugie dziecko, nawet mięliśmy jeszcze poczekać do 2016 jak skończymy remont. Ale obawialiśmy się że im dłużej będziemy czekać, tym dłuższe będą starania o kolejną dzidzię... Udało sie w drugim cyklu Roksana oszalała z radości od dawna marzy o rodzeństwie. Mam nadzieję,że do wiosny wyremontujemy do końca dom i na przyjście dzidzi będzie wszystko skończone.
Pozdrawiam :-)
Pozdrawiam :-)