Jetkaa
Fanka BB :)
Tak przez ten sok..ale to przez tą sytuację??!!! No pochlastalabym!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak przez ten sok..ale to przez tą sytuację??!!! No pochlastalabym!!!
Ja nakryłam męża siostrę jak mojej najmłodszej 3 miesięcznej córce mięsa z kurczaka do buźki ładowała ooo jaka byłam wściekła, od razu wiązana poszła i od tej pory nie zostawiam żadnego ze swoich dzieci pod jej opieką nawet na chwilę, oczywiście gadka typu " ja swoim chłopakom dawałam wszystko od 3 miesiąca i żyją, to jak im się nic nie stało to i jej się nic nie stanie, niech sobie popróbuje";Omg. Koleżanka nakryła swoją matkę, jak 4 miesięcznej córce kawę dawała na łyżeczce. Na ostrą reakcję koleżanki, jej matka odpowiedziała "tobie też dawałam i nic ci nie jest".
moja teściowa wszystko porównuje ostatnio bo jej córka też w ciąży właśnie i co chwile się pyta gdzie i za ile coś kupiliśmy BO NA O LX jest tańszeU mnie są uwagi po co wydaje tyle pieniędzy na buty, fotelik itp. Buty można kupić używane, fotelik w Auchanie, czemu ja tak histeryzuje
moja teściowa na tekst że my nie chcemy chodzika stwierdziła, że ona i tak kupi i że przecież dziecko nie ma w nim być cały dzień, tylko kilka minut, ona miała 5 dzieci i żadno krzywych nóżek nie miało, swojej pierwszej wnuczce też kupiła "taki super był bo i światełka i zabawek tyle i bajerow"Ja nakryłam męża siostrę jak mojej najmłodszej 3 miesięcznej córce mięsa z kurczaka do buźki ładowała ooo jaka byłam wściekła, od razu wiązana poszła i od tej pory nie zostawiam żadnego ze swoich dzieci pod jej opieką nawet na chwilę, oczywiście gadka typu " ja swoim chłopakom dawałam wszystko od 3 miesiąca i żyją, to jak im się nic nie stało to i jej się nic nie stanie, niech sobie popróbuje";
Kolejna "złota rada" od tej samej osoby to aby córkę wkładać do chodzika bo ona już taka sztywna i główkę trzyma a niech się uczy chodzić, bo moje chłopaki to 8 miesiecy mieli jak chodzili ( dobrze, że chodzika nie mam bo sama chciałaby spróbować włożyć).
Fotelik to najlepiej z nieznanego źródła, a jeszcze lepiej że śmietnika co z tego że może być powypadkowy i już nie spełniający swojej roli...U mnie są uwagi po co wydaje tyle pieniędzy na buty, fotelik itp. Buty można kupić używane, fotelik w Auchanie, czemu ja tak histeryzuje
U nas też teściowa mówila , że po co nowy wózek jak możemy wziasc po dzieciach męża największą satysfakcję miałam mówiąc kiedy się ktoś mnie pytał w jej obecności ile daliśmy za wózek , z resztą wiedzieliśmy że przyda nam się jeszczeU mnie są uwagi po co wydaje tyle pieniędzy na buty, fotelik itp. Buty można kupić używane, fotelik w Auchanie, czemu ja tak histeryzuje