reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Najlepsze sklepy dla naszych dzieci!!! POLECAMY

reklama
Czesc, ja kupuje przez allegro ale ostatnimi czasy wynajduje perelki :-) . Na pakakamerze czy na dawandzie mozna znalezc cos unikatowego. Tam tez znalazlam kilka fajnych i oryginalnych ciuszkow i roznego rodzaju atrykulow. One tez skierowaly mnie do fajnej strony mumco.pl . Wczesniej kupujac na allegro zakupy robilam w sklepie myszka i oni maja tez swoja strone z tego co pamietam.

allegro, wiadomo - choć ostatnie przygody zmusiły mnie do szukania takich tematów, żeby nie trafić źle.

wymieniliście tyle sklepów, a ja polecę mało znany Magiczny Świat Dziecka, mają śliczną stronę, duży wybór zabawek i łatwą wyszukiwarkę www.dziecko.eu - jak się zarejstrujecie i dodacie dziecko (normalnie, w rejestracji) to sklep ma funkcję aby wyszukiwać prezentu dla tego dziecka - sprytne :)

z mniej niszowych to www.bobomarket.pl (ale chyba był tu wymieniany) - jakbyście szukali fotelików samochodowych albo mebelków

i jest jeszcze ostatnio odkryty, poleciła mi znajoma (już sprawdzony, a jak!) - www.mamagama.pl

także trochę tego jest w internecie - ceny wszędzie niemalże takie same, czasem warto zerknąć na zakładki z promocjami albo wyprzedażami. Na przykład kupiłam nianie w jednym z tych sklepów za 58 zł Fisher Price a wszędzie była po 100, więc warto :)))

Ja jestem z Białegostoku więc mam dwa ulubione miejsca na zakupy - jesli duże, to odwiedzam hurtownię Beticco - bo po prostu jest taniej. Tak zrobiłam przy wyprawce dla drugiego dziecka. Natomiast na mniejsze zakupy zachodzą do sklepu Bambino - duży wybór, ceny czasem niższe niż w internecie. Lubię sobie pochodzić po sklepach, bo wtedy zawsze coś fajnego znajdę! :)

Ja szczerze mogę polecić sklep z butami i ciuchami Bambineo.pl. Sprzedają tam bardzo solidne marki za na prawdę dobre ceny. Szczególnie teraz, kiedy weszły wyprzedaże nawet do -50%. Zobaczcie stronę z przecenionymi produktami -

Bambineo – buty, odzież i akcesoria dla stylowych dzieci :: strona główna

Ja mojemu maluchowi kupiłam kozaki Reima kilkadziesiąt % taniej. Fajne jest to, że jak się nie podoba to mamy 14 dni na zwrot

Fajny ten sklep :) ja zachęcam do odwiedzania sklepu :

.....
który sama prowadzę z mężem ;) jestem również na allegro :
......]

miłego kupowania :)

REKLAMA NA FORUM JEST PLATNA

moderator

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry